2018. július 25. 13:46
mfor.hu

Többszörösen visszaeső bőrönd-el-nem-szállító már a légitársaság.

A Kanári-szigetek után Dublint is elérte a Ryanair - most már nem is meglepő - csomagfiaskója: egy magyar utas arról írt levelet a Blikknek, hogy lemaradt a feladott poggyásza az ír fővárosba tartó gépéről.

Az újabb balhés járat hétfőn, július 23-án indult Budapestről Dublinba, eleve 20-30 perces késéssel, landolás után pedig az összes utasnak azzal kellett szembesülnie, hogy a csomagok Ferihegyen maradtak. A levél szerint Írországban nagyon profin kezelték a helyzetet, itthon viszont érdeklődéskor flegmák, lekezelők voltak az ügyintézők. A bőröndök egyébként valószínűleg ma érkeznek meg Dublinba.

Mindez egy nappal azután történt, hogy a Ryanair Budapest-Las Palmas járatán az indulás előtt közölték az utasokkal, hogy túlsúlyosak a csomagjaik, és nem viszik el azokat. A felháborodott utasok ezért elállták a gép útját, majd a rendőrök is kiérkeztek a helyszínre. Egy héttel korábban már csak a Kanári-szigeteken derült ki, hogy 70-80 utazó csomagját Magyarországon hagyták. Budapest Főváros Kormányhivatala ezért azonnali vizsgálatot kezdeményezett a légitársaság ellen.

Eközben épp óriássztrájk zajlik a Ryanairnél, melynek következtében törölték a szerdai és csütörtöki Budapest-Barcelona és Budapest-Brüsszel járatokat.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.