2018. július 25. 13:46
mfor.hu

Többszörösen visszaeső bőrönd-el-nem-szállító már a légitársaság.

A Kanári-szigetek után Dublint is elérte a Ryanair - most már nem is meglepő - csomagfiaskója: egy magyar utas arról írt levelet a Blikknek, hogy lemaradt a feladott poggyásza az ír fővárosba tartó gépéről.

Az újabb balhés járat hétfőn, július 23-án indult Budapestről Dublinba, eleve 20-30 perces késéssel, landolás után pedig az összes utasnak azzal kellett szembesülnie, hogy a csomagok Ferihegyen maradtak. A levél szerint Írországban nagyon profin kezelték a helyzetet, itthon viszont érdeklődéskor flegmák, lekezelők voltak az ügyintézők. A bőröndök egyébként valószínűleg ma érkeznek meg Dublinba.

Mindez egy nappal azután történt, hogy a Ryanair Budapest-Las Palmas járatán az indulás előtt közölték az utasokkal, hogy túlsúlyosak a csomagjaik, és nem viszik el azokat. A felháborodott utasok ezért elállták a gép útját, majd a rendőrök is kiérkeztek a helyszínre. Egy héttel korábban már csak a Kanári-szigeteken derült ki, hogy 70-80 utazó csomagját Magyarországon hagyták. Budapest Főváros Kormányhivatala ezért azonnali vizsgálatot kezdeményezett a légitársaság ellen.

Eközben épp óriássztrájk zajlik a Ryanairnél, melynek következtében törölték a szerdai és csütörtöki Budapest-Barcelona és Budapest-Brüsszel járatokat.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.