4p

Ebben a válogatás-cikkben körülnéztünk Budapesten, Debrecenben és Győrben, hogy akár kisebb vállalkozásának is alkalmas irodát, raktárat, csarnokokat keressünk, és találtunk!

Manapság, különösen az online kereskedelem - pandémia okán történt - erősödésével a szokásosnál is nehezebb helyet találni akár egy induló, akár egy fejlődés miatt költözni kényszerülő kisvállalat, vállalkozás számára. 

Ezúttal számukra szedtünk össze néhány ingatlan-tippet Budapestről, Debrecenből és Győrből.

Egy remek budai helyszín

Az első tippünk egy különleges fővárosi helyszín Újbudáról, a remek helyet jelentő Kondorosi útról.

Remek elhelyezkedésű raktárak és irodák érhetőek el például itt, a Szerémi Business Parkban, ami mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel is könnyen elérhtő az M1/M7/M0-ás autópályák és a 6-os főút közelségének, illetve a 18-as, a 41-es és a 47-es villamos, valamint a 114-es, a 213-as és a 214-es autóbuszoknak köszönhetően.

Természetesen a parkolási lehetőség is adott, és a szolgáltatások között van 24 órás biztonsági szolgálat, amely egy védett, körülkerített ingatlant őriz, sőt karbantartó szolgálat és büfé is megtalálható a telephelyen, továbbá kamionbeálló és teherrámpa segíti a napi logisztikát.

A jelenleg itt bérbeadó egységek között van 500-950 négyzetméteres raktár 5 eurós négyzetméteráron, valamint akad egy kisebb 36 négyzetméteres raktár és egy 84 négyzetméteres iroda blokk is, továbbá parkolók 25 EUR/parkolóhely/hónap áron.

Debrecenbe kéne menni...

De persze nem csak a fővárosban van élet. Az ország második legnagyobb városából, az egyre népszerűbb Debrecenből hoztuk második tippünket, méghozzá az ottani reptér mellől. Közelebbről a Repülőtéri Multimodális Logisztikai Központ kínálatából, ahol már 5 euró/négyzetméter áron bérelhetünk modern raktárat, de helyi irodák is vannak a kínálatban!

Itt, a repülőtéren nagyon jó helyet talál az olyan kereskedő cég., amely sok árut mozgat, vagy valamilyen logisztikai szolgáltatást, kiegészítő, kapcsolódó szolgáltatás nyújt. Itt egy helyszínen összpontosul a raktárlogisztika, az air cargo kezelés, illetve a konténerlogisztika, itt „A kategóriás” raktárak építésére került sor, mégpedig XXI. századi raktármegoldásokkal, szolgáltatásokkal.

A logisztikai központ az M35-ös autópálya és a 47-es főútvonal között helyezkedik el. A városközpont személyautóval és tömegközlekedéssel 5 percen belül elérhető. 

Itt a szolgáltatások közt megtaláljuk a bérraktározást és árukezelést, az import/export vámkezelést, a vámáru érkeztetést és továbbítást, a multimodális teheráru szállítást, a komissiózást, csomagolást, címkézést. Akár még tengeri konténer fuvarozást, közúti elő- és utófutást, ütemezett kiszállítást, tengeri konténerek depózását, cross-docking szolgáltatásokat, vasút-közút átrakást, valamint daruzható félpótkocsik és csereszekrények kezelését is megtaláljuk a logisztikai központ széles szolgáltatás-palettáján. Természetesen mindehhez szakmai tanácsadás és 7/24 órás őrzés-védelem, valamint zárt láncú kamerarendszer is társul.

Irány Nyugat-Magyarország!

Debrecen után – illetve mellett – szintén a legfontosabb városaink közé tartozik Győr, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa. Itt a MetLog Győr logisztikai központot ajánljuk a kiadó raktárak keresők figyelmébe.

Az ingatlan az M1 autópályáról autóval és kamionnal is könnyen megközelíthető, illetve a helyi autóbuszjáratok is közvetlenül érintik. A MetLog Győrben raktározási lehetőséget és kapcsolódó logisztikai szolgáltatást kínálnak. Az őrzött területen több épület is található: 220 – 800 négyzetméter területű, tárolásra alkalmas épületek (összesen 6600 négyzetméter raktárterülettel), illetve egy 1067 négyzetméteres, kétszintes irodaépület (12-50 négyzetméter alapterületűre bontható irodákkal).

Az irodaépületek helyiségei a nagy, nyitható ablakoknak köszönhetően rendkívül világosak, a raktárépületek belmagassága 3,1 és 6,4 méter között van, a padló terhelhetősége 3 és 5 tonna. Az épülethez tartozó saját beállókon biztosított a dolgozók és vendégeik parkolása. Az őrzésről biztonsági szolgálat és távfelügyelet gondoskodik. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!