TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Tőzsdei manipuláció miatt vádolták meg Jay Y. Lee-t.

Az óriásvállalat alelnökét, akit sokszor a cég valódi vezéreként emlegetnek, azzal vádolják, hogy manipulálta a részvényárakat – írja a Reuters.

Az üzletember nem először áll bíróság elé, 2017-ben az ország akkori elnökének szánt kenőpénz miatt is elítélték, ám ebből a büntetésből csak néhány hónapot ült le. A mostani vád még egy 2015-ös ügyhöz kapcsolódik, a Samsung Csoport egyik leányvállalata, a Cheil Industries a kisebb társtulajdonos cég tiltakozása ellenére is beolvadt az egyebek mellett ingatlanfejlesztéssel, kereskedelemmel és divatárukkal is foglalkozó Samsung C&T-be. A vád szerint Jay Y. Lee szándékosan gyengítette az összeolvadás előtt a Samsung C&T árfolyamát, míg a Cheil Industries-t felfelé manipulálták.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.