<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A tárhelyeket még csak jelszó sem védte, bárki hozzáférhetett akár a felhasználók kommentjeihez is.

540 millió Facebook-felhasználó adatait tárolták olyan szervereken, melyeket jelszó sem védett, ismerte fel az UpGuard nevű biztonsági cég.

Az egyik tárhely az Amazon S3 nyilvános szervere volt, melyen így bárki hozzáférhetett a userek adataihoz, köztük lájkokkal, reakciókkal, de kommentekkel és további részletekkel is. A másik védtelen szervert a már bezárt, kaliforniai központú At The Pool nevű appkészítő üzemeltette. Itt még érzékenyebb adatokhoz lehetett hozzáférni, például az ismerősök listáihoz, érdeklődési körökhöz, fotókhoz, csoporttagságokhoz és check-inekhez.

Az UpGuard megkeresésére egyik cég sem reagált. A Facebook felvette a kapcsolatot az Amazonnal, hogy tegyék offline-ná a szóban forgó adatcsomagot. A Facebook szóvivője reakciójában hangsúlyozta, hogy a cég irányelvei tiltják a felhasználók adatainak nyilvános tárhelyeken való megosztását. Azt is hozzátette, hogy egyelőre nincs olyan bizonyíték, mely arra mutatna, visszaéltek az elégtelen biztonsággal tárolt adatokhoz.

Hogy a Facebook nem tárolja elég biztonságosan a felhasználók adatait, az mára már közhely. Tavaly a legnagyobb botrányt az emlékezetes Cambridge Analytica-ügy kavarta, amikor kiderült, hogy a CA korábban minimum 87 millió Facebook-user profilját használta fel engedély nélkül arra, hogy azok segítségével megtolja Donald Trump elnökválasztási kampányát. De a Facebook amúgy is előszeretettel üzletel a felhasználók legérzékenyebb adataival is.

(Techcrunch)Jöjjön el a 2019-es év egyik legizgalmasabb KKV-eseményére! Több mint 50 előadó és panelbeszélgetés-résztvevő 5 szekcióban! Hogyan tudják kihasználni a magyar KKV-k a digitalizációban rejlő lehetőségeket, és miből tudják ezt finanszírozni? A geopolitikai kihívások, a Brexit és a kereskedelmi háború tükrében mi vár a magyar KKV-kra?
Néhány név az előadók közül: MAGYAR LEVENTE - Külgazdasági és Külügyminisztérium, miniszterhelyettes - JAKAB LÁSZLÓ - Innovációs és Technológiai Minisztérium, miniszteri főtanácsadó - FÁBIÁN GERGELY - Magyar Nemzeti Bank, igazgató - WOLF LÁSZLÓ - OTP Bank, vezérigazgató-helyettes - JELASITY RADOVAN - Erste Bank, vezérigazgató - BALOG ÁDÁM - MKB Bank, elnök-vezérigazgató - HEGEDÜS ÉVA - Gránit Bank, elnök-vezérigazgató - BÚZA ÉVA - Garantiqa, vezérigazgató - RASKÓ GYÖRGY - agrárközgazdász - SALGÓ ANDRÁS - BMW Group Magyarország - FERNBACH ZOLTÁN - Mercedes-Benz Hungária Kft., Hálózatfejlesztési és tréning igazgató - LAUFER TAMÁS - IVSZ, elnök
*/

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.