2018. szeptember 18. 12:45
mfor.hu

Se TAO, se támogatók. Nehéz a helyzet.

 

Több probléma nehezíti a Hódmezővásárhelyi FC mindennapjait. Amellett, hogy egy forintnyi TAO-t nem tudtak még begyűjteni, mára a mindennapi működés is veszélybe került, mivel alapvetően nincsenek támogatóik, csak az MLSZ NBIII-as támogatásából tud gazdálkodni a klub.

A Magyar Labdarúgó Szövetség az idei szezonban 58,7 millió forintos utánpótlás-nevelésre fordítható TAO-támogatást hagyott jóvá az egyesület számára, azonban még egyetlen forintot sem sikerült a támogatóktól TAO formájában lehívni - idézi a Vásárhely24 Horváth Zoltán, elnököt.

Forrás: oldalvonal.hu Forrás: oldalvonal.hu

Horváth ezzel kapcsolatban hangsúlyozta: az egyesület működése veszélyben van. A következő hónapban minden jel szerint nem tudnak fizetést adni az edzőknek, sőt az utaztatások költségeit sem tudják állni és a városnak a létesítményhasználati díjat sem tudják kifizetni.

"A Hódmezővásárhelyi Futball Clubnak gyakorlatilag napi életben maradási problémái vannak" - mondta Horváth.

A helyzet megoldása érdekében kérik

"azokat a cégeket, akik rendelkeznek társasági adó kerettel és lehetőségük van, hogy nyújtsanak segítséget. Az egyesületnek 350-400 utánpótlás korú fiatalja van, az ő sportolási lehetőségük kerül így veszélybe".

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.