2018. július 8. 12:00

300 fős irodát kell megépíteni.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a honlapján közzétette az újabb paksi közbeszerzést. A kiíró egy 300 fős iroda megépítésére keres vállalkozót.

Elindul a munka Elindul a munka

A feladat az Erőmű Beruházási Központ (EBK) kivitelezési és engedélyezési tervdokumentációjának elkészítése és azok alapján az EBK teljes körű megvalósítása és műszaki átadása vállalkozási szerződés keretében, az Országos Atomenergia Hivatal által kiadott jogerős építési engedély szerint.

Az EBK 3553,5 négyzetméter hasznos alapterületű irodaépület tárgyalóval és a szükséges egyéb funkciókkal. Az épületet kerítés határolja, és gondoskodni kell a személyautók és kerékpárok parkolására alkalmas területről, valamint zöldfelületről is.

A kiíró Paks II. Atomerőmű Zrt. nem sok időt hagyott a jelentkezőknek. A közbeszerzés június 26-án jelent meg, a pályázatok beadási határideje pedig július 12. Részajánlat tételére nincs lehetőség, mert ez a gyorsaság és a költséghatékonyság szempontjából nem ésszerű a megrendelő szerint.

A jelentkezőknek az elmúlt öt évből fel kell tudnia mutatni egy minimum 2000 négyzetméter hasznos alapterületű, minimum 220 fő elhelyezésére alkalmas új és közhasználatú építményt.

A munkával 300 nap alatt kel végezni. Fontos szűrési szempont még, hogy az elmúlt három lezárt üzleti évben a közbeszerzés tárgyából - épületek kivitelezése és/vagy tervezése - mindösszesen el kellett érni a nettó 630 millió forint árbevételt. Amennyiben a működés ideje rövidebb, elég felmutatni nettó 500 milliót.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.