2018. július 8. 12:00

300 fős irodát kell megépíteni.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) a honlapján közzétette az újabb paksi közbeszerzést. A kiíró egy 300 fős iroda megépítésére keres vállalkozót.

Elindul a munka Elindul a munka

A feladat az Erőmű Beruházási Központ (EBK) kivitelezési és engedélyezési tervdokumentációjának elkészítése és azok alapján az EBK teljes körű megvalósítása és műszaki átadása vállalkozási szerződés keretében, az Országos Atomenergia Hivatal által kiadott jogerős építési engedély szerint.

Az EBK 3553,5 négyzetméter hasznos alapterületű irodaépület tárgyalóval és a szükséges egyéb funkciókkal. Az épületet kerítés határolja, és gondoskodni kell a személyautók és kerékpárok parkolására alkalmas területről, valamint zöldfelületről is.

A kiíró Paks II. Atomerőmű Zrt. nem sok időt hagyott a jelentkezőknek. A közbeszerzés június 26-án jelent meg, a pályázatok beadási határideje pedig július 12. Részajánlat tételére nincs lehetőség, mert ez a gyorsaság és a költséghatékonyság szempontjából nem ésszerű a megrendelő szerint.

A jelentkezőknek az elmúlt öt évből fel kell tudnia mutatni egy minimum 2000 négyzetméter hasznos alapterületű, minimum 220 fő elhelyezésére alkalmas új és közhasználatú építményt.

A munkával 300 nap alatt kel végezni. Fontos szűrési szempont még, hogy az elmúlt három lezárt üzleti évben a közbeszerzés tárgyából - épületek kivitelezése és/vagy tervezése - mindösszesen el kellett érni a nettó 630 millió forint árbevételt. Amennyiben a működés ideje rövidebb, elég felmutatni nettó 500 milliót.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.