TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

A magyar gyógyszergyártó vállalatnak a reumatoid artritisz kezelésére szolgáló készítményét a Mochida Pharmceutical fogja Japánban gyártani és forgalmazni.

A nemzetközi gyógyszerpiacon komoly jelentősége van a licenc megállapodásoknak, hiszen kevés olyan globális szereplő van, amely a világ minden régiójában komoly gyártási- és értékesítési kapacitással rendelkezik. Az ilyen ügyleteknek köszönhetően viszont azokon a piacokon is tud bevételt realizálni, ahol esetleg saját erőből nem tudna hatékonyan megjelenni.

A Richter Gedeon Nyrt. most ilyen licenc megállapodást kötött a Mochida Pharmceutical Co. Ltd. nevű céggel. A megegyezés szerint a Mochida Japánra kiterjedően megszerzi a Richter reumatoid artritisz kezelésére szolgáló bioszimiláris tocilizumab készítményére vonatkozó fejlesztési, gyártási és értékesítési jogokat. A megállapodás alapján a Mochida több részletben teljesít mérföldkő kifizetéseket egyes fejlesztési és törzskönyvezési szakaszok lezárásának függvényében.

Várakozással tekintünk a Mochidával megvalósuló szoros együttműködés elé, hiszen ezzel jelentős lépést tehetünk a reumatológia terápiás területet megcélzó bioszimiláris portfoliónk globális kiterjesztése irányába - mondta Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.