3p

Ismerős az a helyzet, amikor egy hasonlóan késő nyári napon, mint ma, kinézel az ablakon, az egyik pillanatban még szikrázó napsütést látsz, majd hirtelen trópusi eső vagy rosszabb esetben jégeső zúdul az égből? Voltál már Te is abban a helyzetben, hogy imádkoztál, hogy az a fenyegető esőfelhő csak a Ti utcátokat kerülje el?

Ne kockáztass tovább! Kerüld el a nagyobb kárt, és építs polikarbonát lemezből kocsi beállót, fedett előtetőt, teraszt vagy akár a féltve őrzött ágyásodat is lefedheted ezzel a sokoldalúan felhasználható, igen strapabíró és ellenálló anyaggal.

Népszerűsége kiváló termék tulajdonságaiból fakad

Anyaga könnyű, de emellett magas a hő- és hangszigetelő képessége, az időjárás viszontagságainak is ellenáll, továbbá ütés-, rúgás- és UV-ellenálló. Ezen felül nagy előnye, hogy egyszerűen kezelhető, fúrható, vágható és akár hajlítható is.

Több típusban (víztiszta, bronz és opál), táblás kiszerelésben és számos méretben kapható.

Fontos, hogy hova kerül

Érdemes tehát először eldönteni, hogy hol és mire szeretnénk használni a polikarbonát lemezt. Amennyiben maradunk példánknál, és télikert építése mellett döntünk, akkor az egyik legfontosabb szempont, hogy a napfény minél nagyobb arányban érje a növényeket. Ezen felül viszont figyelembe kell venni, hogy a hely, ahova telepítésre kerül, mennyire van kitéve szélnek, egyéb környezeti hatásoknak, esetleg nagyobb terhelésnek.

A standard víztiszta polikarbonát légkamrás lemez 17kg/m2 terhelhetőséggel bír, kiváló fényáteresztő képességgel rendelkezik, valamint mindkét oldalon UV bevonattal van ellátva. Választhatunk 10mm vastag és 16mm vastag lemezt is, de ebben az esetben – lakossági felhasználásra, kültérre – elegendő lehet a 10mm vastagság. Illetve dönthetünk úgy is, hogy a több légkamrával és jobb hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező, prémium X típust választjuk.

Könnyű kezelhetőség, gyors telepítés

Az üregkamrás polikarbonát lemezek telepítése lakossági felhasználás esetén egyszerűen, egy kis odafigyeléssel, szakember bevonása nélkül könnyen kivitelezhető. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy minden, a beépítéshez szükséges profillal, és szerelési tartozékkal rendelkezzünk. A Polikarbonátfutár.hu-nál nem csak a polikarbonát lemezeket, hanem a szereléshez szükséges összes anyagot is megtalálod, így nem kell azzal sem bajlódni, hogy ezeket máshol kell beszerezned.

Légy Te is elővigyázatos, óvd a már megszerzett értékeidet, és dönts a polikarbonát lemez mellett.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!