2018. május 8. 16:19
mfor.hu

A TV2 Csoport rámegy a filmekre és a sorozatokra.

Új csatornákkal bővül a TV2 Csoport, jön a Jockey TV, amin régi sorozatok láthatók majd, mint például a Dallas vagy a Columbo - írja a 24.hu. Mellette még egy filmcsatornát is indítanak Moziverzum néven, mely egy felsőkategóriás, prémium mozicsatorna lesz - mondta Ficher Gábor a TV2 Média Csoport programigazgatója a Media Hungary konferencián Siófokon.

Andy Vajna (Fotó: MTI) Andy Vajna (Fotó: MTI)

Szerinte a filmcsatornákban nagy jövő van, és a régi klasszikusok is megérdemelnek egy dedikált csatornát. Ezzel együtt év végére 15-re nő az Andy Vajna tulajdonában lévő médiavállalat csatornáinak száma. A fentiek mellett indulnak még az új sportcsatornák is, a Spíler2 és a Spíler3.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!