TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Meg is lódultak a részvények.

Hiába tett meg az utóbbi időben minden tőle telhetőt Elon Musk azért, hogy lenullázza legismertebb cégét, a Teslát, az elektromos autókat gyártó vállalat két év után először mégis képes volt profitot termelni.

A cég nyeresége a harmadik negyedévben 312 millió dollár volt, 1,75 dollár részvényenként, szemben a megelőző negyedév 4,22 dolláros részvényenkénti veszteségével, és az egy évvel korábbi 3,7 dolláros buktával. Az árbevétel 129 százalékkal ugrott meg, 6,8 milliárd dollárra. A Tesla-részvények több mint 10 százalékkal erősödtek a piaczárás utáni kereskedésben.

Musk a munkatársaknak küldött levelében a negyedévet "igazán történelminek" nevezte.

A Wall Street-i elemzők részvényenkénti 19 centes veszteséggel és 6,3 milliárd dolláros bevétellel számoltak.

A Tesla Model 3 bruttó haszonkulcsa a harmadik negyedévben meghaladta a 20 százalékot, miután a megelőző három hónapban alig termelt profitot. Ezzel a kocsi is jobban teljesített a vártnál, mert a vállalat becslése csak 15 százalékos erősödést feltételezett.

(Financial Times)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.