2020. március 18. 10:21
mfor.hu

A koronavírus miatt március 23-tól április 3-ig nem lesz termelés.

A koronavírus-helyzet miatt a Suzuki is a termelés visszafogása mellett döntött, ezért jövő hétfőn leállítják az esztergomi üzemüket, adta hírül a cég szerdai közleményében. A gyár március 23-tól április 3-ig szünetel.

A Magyar Suzuki Zrt. folyamatosan elemzi, és értékeli a helyzetet, illetve minden további változásról haladéktalanul tájékoztatja az érintetteket, tették még hozzá.

Leállások mindenütt

A héten több nagy autógyártó vállalat is a teljes vagy részleges leállás mellett döntött. Kedden jelentette be az Audi, hogy több külföldi üzemével együtt kényszerpihenőre küldi a győri gyárát is. A Peugeot, Opel és Vauxhall márkákat gyártó francia PSA hétfőn közölte, hogy egyelőre március 27-ig teljes európai autógyártását felfüggeszti, így tehát a szentgotthárdi Opel-üzem is leállt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.