2018. május 29. 09:27
mfor.hu

Nem csak a korábban emlegetett Vito kisbuszok károsanyag kibocsátása problémás. Egyre nagyobb a baj a Mercedesnél.

Tovább dagad a Mercedes botrány, már nem csak a Mercedes Vitók károsanyag-kibocsátásával van gond, de akár 600 ezer autó, C-, G-, és GLC osztálybeliek kibocsátását is manipulálhatták szoftveresen, írják a német lapok.

A német közlekedési miniszter június 15-ig adott határidőt az autógyártónak, hogy találjon olyan megoldást, amivel a járművek megfelelnek majd az előírásoknak. A következő találkozót 2 hét múlva tartják, akkorra már konkrét javaslatokat várnak Dieter Zetsche vezérigazgatótól. A Daimler árfolyama az elmúlt 4 napban 6 százalékot esett az dízelbotrány hírére.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.