2020. március 31. 20:02
mfor.hu

Az eredetileg április harmadikáig tervezett átmeneti szünetet tovább hosszabbítják – a dolgozókat kifizetik.

Munkatársai egészségének védelme érdekében a Magyar Suzuki Zrt. az eredetileg április 3-ig tervezett leállást további két héttel meghosszabbítja – közölte a gyártó szerkesztőségünkkel.

Bonnár-Csonka Zsuzsanna, a vállalat kommunikációs vezetőjének tájékoztatása szerint a Magyar Suzuki Zrt. minden munkatársának, aki a vállalat alkalmazásában áll, biztosítja a bérek kifizetését a munkaidő-áthelyezés, otthoni munkavégzés, illetve a fizetett szabadság lehetőségeit vegyesen alkalmazva.

A cég emellett kiemelte, hogy dolgoznak azon, hogy a gyár újraindulásához szükséges biztonságos körülményeket megteremtsék a munkavállalók számára.

Eredetileg rövidebb időre tervezték

Ahogy arról korábbi cikkünkben írtunk, a Magyar Suzuki Zrt. vezetése március 23-tól állította le az esztergomi gyárban a munkát, ami 3200 dolgozót érint. Részletek. >>>

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.