3p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Előfordulnak otthonunkban olyan szerelési, javítási munkák, amelyekhez nem feltétlenül kell szakembert hívni. Kisebb és egyszerűbb problémákat akár mi magunk is meg tudunk oldani, de ehhez az kell, hogy legyen a háztartásunkban megfelelő szerszám.

Aki szeret barkácsolni, annak pedig különösen fontos, hogy minél többféle eszköz álljon rendelkezésére, amelyekkel el tudja végezni ezeket a tevékenységeket. A VasMuszakiBolt.hu kéziszerszám kínálatából kedvükre válogathatnak az ezermesterek, akik itt mindent beszerezhetnek, ami szükséges a munkafolyamatokhoz.

Tartsunk otthon többféle szerszámot!

Ami egyszer elromolhat, az el is romlik, ezért előnyös, ha legalább egy alapfelszereléssel rendelkezünk, hogy legyen a kezünk ügyében valami alkalmas eszköz, ha bármilyen apróbb hiba adódna. Ha pedig a kreatív alkotás, építés, farigcsálás, szerelés a hobbink, abban az esetben nélkülözhetetlen számtalan fajtájú kéziszerszám.

Nem árt, ha ezek a szerszámok minőségi anyagból készültek és tartósak, hiszen hosszú távra vásároljuk meg őket. Az otthoni készletünkkel duplán spórolhatunk, amennyiben színvonalasak. De miért is? Nem kell folyton új eszközöket vásárolni, mert sokáig bírják a strapát, valamint egyszerűbb feladatokat mi is elvégezhetünk, nem szükséges szerelőt hívni minden kis aprósághoz.

Milyen szerszámokból álljon az otthoni készlet?

Célszerű beszerezni a hagyományos kéziszerszámok nagy részét, akár készletben, de egyesével is megvásárolhatjuk őket. Ezekkel már nagyon sokoldalúan tudunk dolgozni, többféle munkafolyamat elvégzéséhez alkalmasak. De mikről is van szó?

A fogók közül a kombinált fogó mindenképpen szerepeljen a listán, de a különböző méretű és fejű csavarhúzókról se feledkezzünk meg. Imbuszkulcs, villáskulcs és egyéb típusok is jól jöhetnek, egy sniccer pedig szinte nélkülözhetetlen: ha csak egy dobozt akarunk kinyitni, a kezünk ügyében kell, hogy legyen.

A kalapács minden háztartás kötelező eleme, akár barkácsolunk, akár nem, kertes házaknál fűrész is legyen mindenképpen.

Van még rengeteg szerszám és eszköz, amelyeket érdemes tartani a háznál, a hobbibarkácsolók ennél az alapkészletnél jóval többet is igényelnek. Egy dologról viszont semmiképpen ne feledkezzünk meg!

Rend a lelke mindennek!

Ha csak úgy szétszórva, erre-arra tároljuk ezeket a kéziszerszámokat a házban, az több szempontból sem előnyös. Egyrészt egészen biztosan nem fogjuk megtalálni azt és akkor, amelyikre és amikor szükségünk lesz.

Másrészt ha nem vigyázunk rájuk, könnyebben tönkre is mehetnek. A helyes tárolás elengedhetetlen, hiszen csak úgy tudjuk átlátni a különböző méretű szerszámokat, ha egymástól elkülönítve vannak elhelyezve.

A szerszámosládák, szerszámos táskák és szortimenterek pontosan erre lettek kitalálva. Jó, ha vannak ezekben apróbb és nagyobb tárolórészek is, hogy a kis szögek, csavarok is rendezetten, és a nagyobb dolgok is elférjenek benne.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!