TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Az MKB tradícionálisan erős vállalati bank és ez a hagyomány és fókusz még tovább  erősödik 2020-ban. A cégek számára a jelenlegi időszak – a pandémia következményei ellenére – a lehetőségek éve lehet.

Az MKB Bank a 2015 és 2019 között eredményesen reorganizált tőkeerős pénzintézet dinamikusan és nyereségesen működik. Az MKB átszervezésének hatékonysága az európai kereskedelmi bankok között is egyedülálló teljesítmény.  Az  Európai Bizottság által felügyelt időszak sikeres lezárása után a 2020-as év az MKB és ügyfelei számára is egyaránt a lehetőségek éve.

Pandémia – lehetőségek a fejlődésre

„Az MKB célja, hogy kivétel nélkül, minden támogatott hitel és pénzügyi eszköz elérhető legyen a banknál” – mondja Szarka László, az MKB Bank igazgatója. „A célunk megvalósulni látszik, hiszen saját konstrukcióink mellett az Exim Bank, a Magyar Nemzeti Bank NHP termékei és a Széchényi kártya program hiteltermékei is elérhetőek nálunk, amelyekhez szakértő  pénzügyi-tanácsadói támogatást is biztosítunk. Ezek a termékek – többek között – beruházásra, elmaradt fejlesztésekre vagy akár a vállalkozások likviditásának megőrzésére is használhatóak és nyugodtan állíthatjuk, hogy a pandémia következményeinek ellenére, 2020 a lehetőségek éve lehet a vállalatok számára. Most ugyanis olyan konstrukciókat tudunk biztosítani  a régi és új ügyfeleinknek, melyekkel megerősödve folytathatják működésüket.

Szarka László, az MKB Bank igazgatójaSzarka László, az MKB Bank igazgatója

Most kell megragadni a lehetőséget! – tette hozzá Szarka László.

A vállalkozások is érdeklődőek

Az MKB-nál az elmúlt hetekben tapasztalt megnövekedett hiteligénylési aktivitás is mutatja, hogy a vállalkozók is nyitottak a „lehetőségek évében”.

Az mindenki számára világos, hogy a válság nagyon eltérő mértékben érintette az egyes ágazatokat, de az is látszik, hogy még azokban az iparágakban is sokan a lehetőséget fedezték fel, melyeket jobban megviselt a helyzet. A bátrabb cégek számára, - a túlzott kockázatvállalás kerülése mellett - a jelenlegi helyzet lehetőség is lehet a piacszerzésre.

Tovább az MKB Bankhoz

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.