Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
PR

Az MKB tradícionálisan erős vállalati bank és ez a hagyomány és fókusz még tovább  erősödik 2020-ban. A cégek számára a jelenlegi időszak – a pandémia következményei ellenére – a lehetőségek éve lehet.

Az MKB Bank a 2015 és 2019 között eredményesen reorganizált tőkeerős pénzintézet dinamikusan és nyereségesen működik. Az MKB átszervezésének hatékonysága az európai kereskedelmi bankok között is egyedülálló teljesítmény.  Az  Európai Bizottság által felügyelt időszak sikeres lezárása után a 2020-as év az MKB és ügyfelei számára is egyaránt a lehetőségek éve.

Pandémia – lehetőségek a fejlődésre

„Az MKB célja, hogy kivétel nélkül, minden támogatott hitel és pénzügyi eszköz elérhető legyen a banknál” – mondja Szarka László, az MKB Bank igazgatója. „A célunk megvalósulni látszik, hiszen saját konstrukcióink mellett az Exim Bank, a Magyar Nemzeti Bank NHP termékei és a Széchényi kártya program hiteltermékei is elérhetőek nálunk, amelyekhez szakértő  pénzügyi-tanácsadói támogatást is biztosítunk. Ezek a termékek – többek között – beruházásra, elmaradt fejlesztésekre vagy akár a vállalkozások likviditásának megőrzésére is használhatóak és nyugodtan állíthatjuk, hogy a pandémia következményeinek ellenére, 2020 a lehetőségek éve lehet a vállalatok számára. Most ugyanis olyan konstrukciókat tudunk biztosítani  a régi és új ügyfeleinknek, melyekkel megerősödve folytathatják működésüket.

Szarka László, az MKB Bank igazgatójaSzarka László, az MKB Bank igazgatója

Most kell megragadni a lehetőséget! – tette hozzá Szarka László.

A vállalkozások is érdeklődőek

Az MKB-nál az elmúlt hetekben tapasztalt megnövekedett hiteligénylési aktivitás is mutatja, hogy a vállalkozók is nyitottak a „lehetőségek évében”.

Az mindenki számára világos, hogy a válság nagyon eltérő mértékben érintette az egyes ágazatokat, de az is látszik, hogy még azokban az iparágakban is sokan a lehetőséget fedezték fel, melyeket jobban megviselt a helyzet. A bátrabb cégek számára, - a túlzott kockázatvállalás kerülése mellett - a jelenlegi helyzet lehetőség is lehet a piacszerzésre.

Tovább az MKB Bankhoz

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.