<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
5p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		
		


		
		

A május 11-én aláírt úgynevezett uralmi szerződés szerint a Mészáros Lőrinc ötven százalékos tulajdonában lévő Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. egy tízfős vállalatcsoport uralkodó tagjaként kilenc biztosításközvetítőt ellenőriz majd.

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. kilenc másik biztosításközvetítővel 2021. május 11-én elismert vállalatcsoport létrehozatala céljából uralmi szerződést kötött, azzal, hogy az elismert vállalatcsoport a cégjegyzékbe történő bejegyzést követően határozatlan időtartamra jön létre – derül ki a legfrissebb cégközlönyből. A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-nek két tulajdonosa van, akik fele-fele arányú üzletrésszel rendelkeznek: Mészáros Lőrinc és a Keszthelyi Holding Zrt., amelynek a névadó, Keszthelyi Erik az egyedüli gazdája.

A vállalatcsoportba tömörült cégek nem önállóan, hanem egységes üzletpolitika alapján működnek együtt. Egységesített, sztenderd üzleti folyamatokon alapuló vállalatirányítási rendszert működtetnek. Pénzügyi, számviteli, kontrolling, informatikai rendszereiket összehangolják, a beszerzéseiket közösen végzik. 

Mészáros Lőrincék elismert vállalatcsoportja tíz tagot számlál. Fotó: MTIMészáros Lőrincék elismert vállalatcsoportja tíz tagot számlál. Fotó: MTI

A vállalatcsoport neve Hungarikum Alkusz cégcsoport lesz, ahová tartozásukat a tagoknak fel kell tüntetniük. Az uralmi szerződés alapján a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft., mint uralkodó tag által ellenőrzött tagok:

 • HUNPartner Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Kft.
 • HUNExpert Tanácsadó Kft.
 • HUNPénzügyi Tervező Kft.
 • HUNBankbiztosítás Közvetítő Kft. 
 • HUNRisk.hu Biztosításközvetítő Kft. 
 • HUNInsolex Biztosítási Vezérügynök Kft.
 • HUNInsurtech Kft.
 • HUNBenefits Digitális Tárca Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
 • HUNAgrár Biztosítási Alkusz Kft.

Mint grafkonjainkon is látszódik, magátó értetődően lett a tíztagú cégcsoport uralkodója a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. Rajta kívül érdemi üzleti mutatókat eddig mindössze három társaság tudott felmutatni. Igaz, három cég – HUNInsurtech Kft., a HUNRisk.hu Biztosításközvetítő Kft.

Ez a cikk az Mfor és a Privátbankár Prémium tartalma, csak a lap előfizetői olvashatják teljes terjedelmében.

Prémium tartalmainkhoz a következő lépések után férhet hozzá:

 1. Regisztráljon (adja meg emailcímét és jelszavát)
 2. Válasszon előfizetői csomagjaink közül
 3. Fizessen bankkártyájával

+1 Amennyiben megújuló havi csomagjaink közül választ, az első hónap csak 390 forint mindkét csomag esetében!

Regisztráció

Jelszó visszaállítás / jelszócsere

E-mailen elküldtük a jelszó visszaállításához szükséges információkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját!Még nem regisztrált? Regisztráció itt

Előfizetői csomagjainkról, az előfizetésről részletesen itt olvashat

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.