2019. szeptember 5. 13:15
mfor.hu

Az Exatlon után újabb sportreality műsort fog vezetni Palik László. A TV2 a Fuss család, fuss! című műsor edzőinek kilétéről is fellebbentette a fátylat.

A TV2 legújabb, Palik László műsorvezetésével képernyőre kerülő nagyszabású sport-realityjében négy fős családok küzdenek a legsportosabb magyar család címért, és a vele járó 10 millió forintos fődíjért.

Az új formátum bemutatásához a TV2 Csoport programigazgatója szerint komoly lökést adott az Extlon Hungary sikere. Fischer Gábor reményei szerint az új műsor révén ismét egy olyan siker születik, ami országos mozgalmat indít el.

Ismét sport-realityt vezet Palik László (Forrás: Instagram) Ismét sport-realityt vezet Palik László (Forrás: Instagram)

A versenyzőknek azonban nem egyedül kell stratégiát alkotniuk, felkészülniük egy-egy versenynapra, minden család mellett ugyanis lesz egy edző, akire számíthatnak a felkészülés, a küzdelem és a regenerálódás alatt.A Fuss család, fuss! négy edzője nem más, mint az egykori kézilabdázó, Tápai Szabina, az Exatlon győztese, Huszti Kata, a hatszoros világ- és kétszeres Európa sportaerobic bajnok, Katus Attila és Bodó Imi, aki világbajnok testépítő.

A műsorról egyelőre további információkat nem osztott meg a TV2. Ugyanakkor véleményünk szerint arra lehet számítani, hogy az ősz második felében kerül majd a sportvetélkedő a képernyőre. Az is izgalmas kérdés, hogy ebből napi szintű műsor lesz, mint ahogy az Exatlon ment, vagy esetleg a Ninja Warrior Hungary mintájára hetente egyszer jelentkezne. Igaz tippünk erre is van, a legnagyobb esélyt a napi műsorokra látnánk.

 

Lépj velünk a növekedés útjára! Kockázati tőke, közösségi finanszírozás / crowdfunding, gyakorlati tapasztalatok hazai és nemzetközi nagyágyúktól és startupperektől! Ismerd meg a legújabb finanszírozási lehetőségeket és a startup-ökoszisztéma fejlődési irányait és lehetőségeit!

Finanszírozás 2019 - startuppereknek kedvezmény, 25 év alattiaknak ingyenes! Részletek és jelentkezés