TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Az őszi-téli időszakban az emelkedett pollenszint és a közelgő influenzaszezon miatt fontos, hogy a munkavállalók egészséges környezetben tölthessék mindennapjaikat. Azonban most, a pandémia idején sokak számára akár létkérdés is lehet a megfelelően fertőtlenített munkaterület.

Nyitott irodák, ahol a kórokozók előtt nincs akadály

Számos munkáltató részesíti előnyben a nagy alapterületű, nyitott irodákat. Itt viszont akadálytalanul terjedhetnek a különböző vírusok, baktériumok, penészspórák, amihez a klímaberendezések légáramlása is hozzájárul.

A zártabb, rosszul szellőző helyiségek szintén kiváló terjedési lehetőséget kínálnak a különböző kórokozóknak. Sőt, akár a napi takarítás során is kerülhetnek a levegőbe olyan részecskék, amelyek allergizálnak, vagy megbetegíthetik a munkavállalókat.

Fontos tehát, hogy a felületi fertőtlenítésen túl a munkáltató gondot fordítson a levegő fertőtlenítésére is. A NOVAERUS szabadalmaztatott technológiájával biztonságos módon kezeli az egyterű munkahelyek levegőjét.

Plazma az egészségért

Hidegplazma segítségével a levegőfertőtlenítő két ezredmásodperc alatt elpusztítja a mikroorganizmusokat. Ezenfelül semlegesíti a szagokat, illetve az olyan, levegőbe került ártalmas, illékony anyagokat, mint például a formaldehid.

Tekintve, hogy a NOVAERUS orvostechnikai eszköz, számos hazai egészségügyi intézmény is a plazmatechnológiát alkalmazza a páciensek biztonsága és a műtétek közbeni fertőzések megelőzése érdekében.

Ugyanilyen hatékonyan és biztonsággal használható a technológia szociális, illetve oktatási intézményekben vagy akár otthon is.

Az építési munkálatokkal nem csak por kerül a levegőbe

A levegő fertőtlenítése azokban a helyiségekben is fontos, ahol felújítás zajlik. A bontási munkálatok során fennáll a veszély, hogy a munkatér belső szerkezetét megbolygatva az emberi szervezetre káros penészspórák szabadulnak fel.

Ezek belélegezve - különösen a gyengébb immunrendszerű munkavállalók esetében - komoly egészségügyi problémákat okozhatnak. A plazmatechnológiás levegőfertőtlenítő használatával a felújított helyiségek rövidebb idő alatt vehetők használatba, növelve a munkavállalók biztonságát, egyúttal csökkentve a betegszabadságok idejét.

Interaktív kézmosás

A kéz fertőtlenítésére is nagy hangsúly került az utóbbi hónapokban. A koronavírus rávilágított, hogy az emberek jelentős része nem tud helyesen kezet mosni. Erre napjainkban már bárhol elhelyezhető, interaktív oktatóvideókat sugárzó eszköz kínál megoldást.

Így a nagyobb létszámú munkahelyeken is hatékonyan, gyorsan és kötetlen időben sajátítható el az alapos, izommemórián alapuló kézmosás technikája.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.