<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

Történelmi források alapján elmondhatjuk, hogy a gránátalma már i.e. 4000 környékén is jelentős befolyással volt az emberek életére. A termékenység, a gazdagság, az egészség és az örök fiatalság szimbólumaként tartották nyilván a csodálatos gyümölcsöt. 

Gránátalma a szépségápolásban

A gránátalma magolaja és préselt leve szintén jótékony hatásokat közvetít, külsőleg, belsőleg egyaránt. Többek között bőrfiatalító hatásának köszönhető, hogy a gránátalma magolaj is megtalálható az anti-ageing hatóanyagokban gazdag biokozmetikumokban. A BIOLA Webshop arckrémek kategóriájában bőséges választék vár natúr és bio készítmények terén. Ajánlott a BIOLA bio gránátalma age defying nappali arckrém és a Naturissimo gránátalma aszú nappali krém.

A gyógynövények erejét kihasználva sokat tehetünk a korai bőröregedés ellen, anti-ageing hatóanyagokban gazdag készítmények alkalmazásával bőrünk feszessége, üde állapota tovább megőrizhető. A ráncok kialakulása késleltethető, illetve a meglévők mérsékelhetők. 

A gránátalma mag olajának előnyei a bőrápolásban

A benne található punicinsav révén fokozza a kollagén termelését, ugyanakkor mérsékeli a lebomlását is, ezáltal felveszi a harcot a bőr öregedésével szemben. Közreműködik a korai ráncok, valamint a finom vonalak megjelenésének csökkentésében. 

Fitoösztrogén hatóanyagai által támogatja a regenerációt, illetve szerepet játszik a bőr vízmegtartó képességének fokozásában is. Antioxidáns komponensei védelmet biztosítanak a napsugárzás ártalmaival szemben. Gyulladáscsökkentő hatásuk révén pedig segítik a sebgyógyulást, ezáltal a regeneráció folyamatát. 

Látható, hogy ennek a csodálatos gyümölcsnek a magolaja megannyi jótékony hatással ajándékozza meg mindazokat, akik beemelik szépségápolási rutinjukba az ezt magukba foglaló speciális készítményeket. 

Bőrfiatalítás biokozmetikumokkal

Az anti-ageing komponensekben dús arcápolókba méltán került bele eme csodálatos magolaj, leginkább bőrfiatalító hatása okán. 

Remek választás a BIOLA gránátalma age defying nappali arckrém, mely egy vitalizáló, hidratáló készítmény. Bioaktív tápláló olajokban gazdag, ezáltal támogatja a bőrhám lipid anyagcseréjét, ennek köszönhetően a bársonyosabb bőrérzet kialakításában is szerepet játszik. Antioxidáns komponensei segítik a bőr újrastruktúrálódását, aloe és lenmag kivonatai részt vesznek egy feszesebb, üdébb bőrállapot megteremtésében. Ideális mindazoknak, akik a bőr öregedését fékező nappali arckrémre vágynak!

Kifejezetten száraz és vízhiányos bőrre javasolt a Naturissimo gránátalma aszú nappali krém. Antioxidáns komponenseket, hidratációt és regenerációt támogató összetevőket is tartalmaz. Többek között bíbor kasvirág, spárga és alpesi csukóka kivonatot, aszús szőlőlevet. Ez egy komplex ápoló készítmény, mely gondoskodik az érett bőr megfelelő hidratációjáról, táplálásáról, valamint a bőröregedés elleni harcban is valódi specialista.

Élvezd ki te is a gránátalma nyújtotta pozitív hatásokat!