<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Ráígértek a korábbi ajánlatukra. Jövő héten világossá válhatnak a feltételek. 

A magyar kormány nem hagyja annyiban és ráígért korábbi ajánlatára, hogy már a koncessziós szerződés 2080-as lejárata előtt megszerezze a Budapest Airport többségi tulajdonát - írja a Népszava. 

A lap a Bloombergre hivatkozva írja, hogy a három érintett külföldi partner a korábbi elutasítás után tárgyalásokat kezd az eladásról, de továbbra sincsenek megelégedve az árral. De lehet, hogy már a jövő héten közlik, milyen feltételekkel hajlandóak alkuba bocsátkozni.

Még semmi sem biztos (Fotó: Pixabay)Még semmi sem biztos (Fotó: Pixabay)

Ide tartozik, hogy a MOL-on és Jellinek Dánielen, az Orbán családdal üzleti kapcsolatban álló Indotek-csoport főnökén kívül ki van még benne a konzorciumban, továbbá egyáltalán van-e elég pénzük a vásárláshoz. A végleges döntés azonban még nincs meg.

A Népszava idézi a Financial Timest, ők úgy tudják, a hivatalos szándékokat erősen befolyásolja, hogy a létesítmény igen jelentős növekedés előtt áll. Egy szakértő 4-5,5 milliárd euróra becsüli a cég értékét.

(Népszava)
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.