1p

Achim Grewe júliustól irányítja a győri üzem pénzügyeit. 

Július 1-jétől Achim Grewe Dr. Patrick Heineckétől veszi át az igazgatóság Pénzügy, IT, Beszerzés és Compliance területekért felelős pozícióját. Az új vezető az Audi ingolstadti központjából érkezik Győrbe. Elődje, Dr. Patrick Heinecke a Volkswagen Group China-hoz vált, ahol a pénzügyi ügyvezető alelnök (CFO) pozícióját foglalja el - közölte a vállalat. 

Dr. Patrick Heinecke és Achim Grewe
Dr. Patrick Heinecke és Achim Grewe
Fotó: Audi

A diplomás közgazdász mérnök végzettségű Achim Grewe gépipari szakirányon végzett a Darmstadti Műszaki Egyetemen és 1996 óta dolgozik az Audi Konszern kötelékében. Szakmai karrierje során számos vezetői pozíciót töltött be a kontrolling és pénzügy területén az Audi, Volkswagen és Bentley márkáknál, többek között Németországban, Brazíliában és Dél-Koreában. Az Audi Konszern nemzetközi társaságainak felügyelőbizottsági tagsági szerepkörében az Audi márkacsoport leányvállalataiért volt felelős.    

 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!