TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

A Rackhost munkatársai minden egyes nap azon dolgoznak, hogy tárhelyet adjanak a felhasználók elképzeléseinek. Egyértelmű célkitűzésük, hogy a vállalkozások sikerét, valamint internetes jelenlétét már a kezdeti lépésektől fogva segíteni tudják.

Amikor egy cég vagy magánszemély úgy dönt, hogy az online jelenlétének erősítése céljából saját weboldalra lesz szüksége, akkor egyrészt domain, másrészt webtárhely igénylésére is szüksége lesz. A témában kevés tapasztalattal rendelkezők elsőre talán elbizonytalanodhatnak, hogy a rendelkezésre álló opciók közül melyik kínálja számukra az ideális választást.

Rövid bejegyzésünkben a Rackhost kínálatában elérhető webtárhely csomagokat mutatjuk be.

Miért érdemes a Rackhost.hu-nál webtárhelyet igényelni?

Az első érv az egyszerűen kezelhető adminisztrációs felület. Ezen belül számos lehetőség áll rendelkezésre, úgymint e-mail címek, adatbázisok, FTP és SSH felhasználók kezelése, domain aliasok megadása vagy éppenséggel az időzített feladatok futtatása.

Az adatok biztonsága értelemszerűen kiemelt prioritás, ezen felül pedig minden egyes webtárhely csomaghoz jár legalább 1 GB e-mail tárhely is.

A Rackhost a tárhely szolgáltatásokat minimum 99,9%-os rendelkezésre állással garantálja, emellett mindegyik megrendelt webtárhelyen üzemeltetett honlap mellé ingyenes forgalmi statisztika jár, a megrendelés folyamatában pedig bankkártyás és átutalásos fizetési módozat is rendelkezésre áll.

Webtárhely csomagok

A Mini csomag egy darab hozzárendelhető domaint tartalmaz, 1 GB SSD webtárhellyel, 1 GB e-mail tárhellyel és 5 db e-mail fiókkal, az első évben pedig mindössze 990 forintba kerül.

A Midi csomag már 3 db hozzárendelhető domainnel jár, ehhez társul még 5 GB SSD webtárhely, 5 GB e-mail tárhely, emellett pedig 10 db e-mailes fiók, ellenértéke pedig 10 000 forint évente.

A Maxi csomag tartalma 5 db domain, 10 GB SSD webtárhely, 10 GB e-mail tárhely és 15 db e-mail fiók, amiért cserébe 15 000 forintot kér a szolgáltató éves szinten.

A legmagasabb kategóriát a Mega csomag jelenti, 10 db hozzárendelhető domainnel, 20 GB SSD webtárhellyel, 20 GB e-mail tárhellyel, 20 db e-mail fiókkal, ennek az ára pedig 20 000 forint évente.

Használatba vétel

A Rackhost.hu-nál megrendelt webtárhelyek kifejezetten gyorsan rendelkezésre állnak, hiszen átlagosan egy vagy két munkanap alatt már használhatók is.

A cég azt is számításba veszi, hogy bizonyos idő eltelte után változhat az ügyfelek igénye is. Éppen ezért lehetőség van a tárhely és szolgáltatási csomagok változtatására, vagyis ha növekszik a forgalom, és éppenséggel nagyobb tárhelyre lesz szükség, akkor vagy a honlapon keresztül, vagy az ügyfélszolgálat segítségével egyszerűen és üzemkiesés nélkül is elvégezhető a váltás.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.