<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Rackhost munkatársai minden egyes nap azon dolgoznak, hogy tárhelyet adjanak a felhasználók elképzeléseinek. Egyértelmű célkitűzésük, hogy a vállalkozások sikerét, valamint internetes jelenlétét már a kezdeti lépésektől fogva segíteni tudják.

Amikor egy cég vagy magánszemély úgy dönt, hogy az online jelenlétének erősítése céljából saját weboldalra lesz szüksége, akkor egyrészt domain, másrészt webtárhely igénylésére is szüksége lesz. A témában kevés tapasztalattal rendelkezők elsőre talán elbizonytalanodhatnak, hogy a rendelkezésre álló opciók közül melyik kínálja számukra az ideális választást.

Rövid bejegyzésünkben a Rackhost kínálatában elérhető webtárhely csomagokat mutatjuk be.

Miért érdemes a Rackhost.hu-nál webtárhelyet igényelni?

Az első érv az egyszerűen kezelhető adminisztrációs felület. Ezen belül számos lehetőség áll rendelkezésre, úgymint e-mail címek, adatbázisok, FTP és SSH felhasználók kezelése, domain aliasok megadása vagy éppenséggel az időzített feladatok futtatása.

Az adatok biztonsága értelemszerűen kiemelt prioritás, ezen felül pedig minden egyes webtárhely csomaghoz jár legalább 1 GB e-mail tárhely is.

A Rackhost a tárhely szolgáltatásokat minimum 99,9%-os rendelkezésre állással garantálja, emellett mindegyik megrendelt webtárhelyen üzemeltetett honlap mellé ingyenes forgalmi statisztika jár, a megrendelés folyamatában pedig bankkártyás és átutalásos fizetési módozat is rendelkezésre áll.

Webtárhely csomagok

A Mini csomag egy darab hozzárendelhető domaint tartalmaz, 1 GB SSD webtárhellyel, 1 GB e-mail tárhellyel és 5 db e-mail fiókkal, az első évben pedig mindössze 990 forintba kerül.

A Midi csomag már 3 db hozzárendelhető domainnel jár, ehhez társul még 5 GB SSD webtárhely, 5 GB e-mail tárhely, emellett pedig 10 db e-mailes fiók, ellenértéke pedig 10 000 forint évente.

A Maxi csomag tartalma 5 db domain, 10 GB SSD webtárhely, 10 GB e-mail tárhely és 15 db e-mail fiók, amiért cserébe 15 000 forintot kér a szolgáltató éves szinten.

A legmagasabb kategóriát a Mega csomag jelenti, 10 db hozzárendelhető domainnel, 20 GB SSD webtárhellyel, 20 GB e-mail tárhellyel, 20 db e-mail fiókkal, ennek az ára pedig 20 000 forint évente.

Használatba vétel

A Rackhost.hu-nál megrendelt webtárhelyek kifejezetten gyorsan rendelkezésre állnak, hiszen átlagosan egy vagy két munkanap alatt már használhatók is.

A cég azt is számításba veszi, hogy bizonyos idő eltelte után változhat az ügyfelek igénye is. Éppen ezért lehetőség van a tárhely és szolgáltatási csomagok változtatására, vagyis ha növekszik a forgalom, és éppenséggel nagyobb tárhelyre lesz szükség, akkor vagy a honlapon keresztül, vagy az ügyfélszolgálat segítségével egyszerűen és üzemkiesés nélkül is elvégezhető a váltás.