Újabb rekord a Star Warstól


Rövid időn belül "elsüllyedhet a Titanic", ha nem történik valami váratlan fordulat, akkor a jövő héten átlépheti a 2 milliárdos bevételt a legújabb rész, Az ébredő Erő.

Rekordnagyságú, 33 millió dolláros bevétellel nyitott a Star Wars - Az ébredő Erő című film Kínában a gyártó Disney filmstúdió becslése szerint. J. J. Abrams filmje minden idők legnagyobb első napi bevételét hozta a filmstúdiónak a világ második legnagyobb filmpiacán és a legnagyobb szombati nyitó napi bevételt produkálta az ázsiai ország filmszínházaiban, számolt be az MTI.

Cégek tucatjai igyekeznek meglovagolni a Star Wars népszerűségét

A Star Wars sorozat legújabb, hetedik része immár nem az első komoly bevételi csúcsot állította fel, hiszen néhány napja az észak-amerikai piacokon lett minden idők legsikeresebb produkciója, annak ellenére, hogy még csak 20 napja játsszák az USA és Kanada mozijaiban a filmet. A szerdán tett bejelentés szerint a jegyeladások átlépték a 760,5 millió dolláros (22 milliárd forint) bevételt, amelyet annak idején az Avatar állított fel. Igaz, összbevételben még mindig a virtuális világban zajló történet viszi a prímet, de az elemzők szerint csak idő kérdése, hogy mikor előzi meg Az ébredő Erő.

Világszerte a mozipénztáraknál 1,6 milliárd dollárt hagytak a nézők csütörtökig. A kínai első napi rekordbevételek és világszerte a mostani hétvége újabb lökést ad majd a filmnek. Így nem lenne meglepő, ha a jövő hét végére átlépné a Star Wars film a 2 milliárd dolláros szintet. Ez eddig a fent említett Avatar mellett a Titanic című filmnek sikerült, amelyet azonban néhány héten belül maga mögé utasítana Az ébredő Erő.

Ami az első milliárdos mérföldkövet illeti ebben is a Csillagok Háborúja film immár a csúcstartó, ezt 12 nap alatt teljesítette a sci-fi. A korábbi csúcstartó, a Jurassic World, 13 nap alatt hozott egymilliárd dollárt meghaladó bevételt úgy, hogy a dinoszauruszos mozi a kínai piacon is az amerikai bemutatóval egy időben mutatkozott be.

mfor.hu
Fájdalmak gyötrik?

Használja sportot segítő eszközeinket, amelyek segítségével gyorsabban pótolhatják a felhasznált anyagokat, segíthetik az izmok regenerációját, és gyorsíthatják az izom-, ínszalag- vagy ízületi sérülések gyógyulását. Nézze meg kínálatunkat!

További ajánlataink:

.
Ajánló

Etikettek óriási választékban! Ha minőségi terméket keres, nálunk jó helyen jár, az Avery Zweckform etikettek teljes palettája megtalálható a kínálatunkban!

- Avery univerzális etikett címkék
- Avery színes univerzális etikett címkék
- Avery azonosító etikett címkék
- Avery visszaszedhető etikettek

További ajánlataink:
Prezentációs eszközök - Vizuál táblák, Flipchartok, Kiegészítők, Markerek és táblafilcek
Nyomtatási eszközök - Utángyártott tonerek, Utángyártott tintapatronok
Csomagolás - postázó dobozra, postázó dobozra, stretch és légpárnás fóliák

.
Primalak

Folyamatosan keresünk több éves tapasztalattal rendelkező ingatlan tanácsadó munkatársakat!

Ha úgy szeretnél együtt dolgozni az ingatlanpiacon közel 15 éve sikeres vezető kollégáinkkal, hogy közben a jutalék jelentős része is Nálad marad, fényképes önéletrajzzal jelentkezz a iroda@primalak.hu e-mail címen, vagy lépj kapcsolatba velünk telefonon, a 06-30-839-3762-es számon!

hirdetés
Filmből valóság: Transformerré alakul a BMW!Filmből valóság: Transformerré alakul a BMW!

Már nemcsak a filmekben válhatnak az autók robotokká. Egy török csapat megalkotta a BMW-ből átalakuló Transformert.

.
hirdetés
elrejt
 
.