3p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Még mindig lázban tartja olvasóinkat a főpolgármester-választás körüli hercehurca. Egy elég sarkos véleményt közlünk most.

Aranyélet című rovatunkban vasárnap esténként olvasói leveleket adunk közre. Jóról is, rosszról is. Szerkesztőségünk a levelek tartalmával nem feltétlenül ért egyet, azokat jogunkban áll megszerkeszteni, miközben a stílusuktól és a tartalmuktól függően nem vagyunk kötelesek mindegyiket közölni. Várjuk írásaikat az  e-mail-címre!

Ünnepelhet itt bárki is?
Ünnepelhet itt bárki is?
Fotó: depositphotos

„Tisztelt Aranyélet! Tisztelt szerkesztőség!

Nagyon ciki ez az egész színjáték. Nem komoly emberekhez való, noha tudom, hogy fontos pozícióról van szó. Szerintem pont ezért nem lehetne ilyen piszkos kis trükkökkel játszani, amit ezek itt előadtak.

Rögtön ide írom, hogy én a Szentkirályi Alexandrát támogattam, végre egy nő a sok férfi között. Ha jól tudom, Tarlós alatt már volt valami beosztása, intézett pár ügyet a fővárosban. Nagyon szíven ütött, amikor az utolsó pillanatban visszalépett (szerintem léptették).

Én ugyanis nem fogadtam el azt, hogy akkor hajrá és szavazzak a Vitézyre. Szerintem ez az ember jobban tenné, ha elmenne BKV-ellenőrnek, a közlekedéshez jobban ért, de van rengeteg más terület is, környezetvédelem, ingatlanos dolgok, oktatás, orvosi ellátás, erről semmit nem mondott, szóval nem bíznám rá Budapestet.

Karácsonyra aztán végképp nem akartam szavazni, mert mindig csak azzal védekezett a sok év alatt, hogy az Orbán elveszi tőlük a sok pénzt. De például ez nem igaz, mert ha jól emlékszem, akkor az atlétikai vb-nél azt hiszem 40 vagy 50 milliárd forintot adott neki a kormány cserébe, hogy rábólintottak. Azt a pénzt az egészségügyre kellett költeni, na én ebből nem sokat láttam, ugyanúgy hosszú a várólista mindenhol, ezt én is megtapasztaltam.

A kerékpársávokat meg jól elszúrta, még nagyobb káosz lett az utakon. Én már nem is megyek be a belvárosba, mert félek, hogy nem kapok levegőt a sok autótól. Nem bánom, maradjon a bicikliknél a főpolgármester, mondjuk legyen bicikliszerelő.

Szóval egyikre sem tudtam jó szívvel szavazni, ezért áthúztam az egész lapot. Igen, én voltam az egyik a sok ezer érvénytelenül szavazó közül. Nem bántam meg. Azt viszont sajnálom, hogy tovább kell szenvedni ezt a harcot a főváros és a kormány között, ez senkiknek sem jó, vagy mégis?

Egy csalódott fideszes

(nem írhatják le a nevemet)"

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!