TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

A két alkalmazottal működő cég így már 2 milliárdnál is többért végzi el a munkát.

Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint módosítani kellett az áprilisban megkötött szerződésen. A változtatások a műszaki tartalmat és a beruházás ellenértékét sem hagyják érintetlenül. Mint arról tavasszal mi is beszámoltunk, nettó 1,96 milliárd forintos szerződést kötött a Ferencvárosi Torna Club sporttechnológiai fejlesztések elvégzésére.

A munkára egyetlen vállalkozás jelentkezett, a tatabányai székhelyű EBP Építő Group Kft., melynek Népligeti edzőközpont területén, a Ganz pályán, a Center pályán és a Száger pályán kell élőfüves pályát kialakítani automata öntözőrendszerrel, pályafűtéssel és vízelvezető rendszerrel.

Most azonban a Fradi hőtávvezeték és napoztató rendszer kiépítését is kéri a vállalkozótól. A plusz igény a hybrid pályák és a gépészeti feladatok kivitelezési határidejét nem érinti, a napoztató rendszert viszont december 31-ig kell kialakítania a cégnek.

A plusz feladat az eredeti 1,96 milliárdos nettó árat 260 millió forinttal 2,22 milliárdra növeli.

A tatabányai cég egyébként már enélkül is többéves bevételéhez jut hozzá ezzel az egyetlen munkával. Az Opten adatai szerint egyébként továbbra is két alkalmazottal működik a 2013-ban alapított társaság, melynek a legjobb éve 2015 volt. Ekkor sikerült valamivel több mint félmilliárd forintos árbevételt elérni. 2018-ra panaszkodhattak azonban, hiszen 464 millió forint folyt be a cég kasszájába, melyből a végére mindössze 8 millió forint nyereség maradt. Ez kevesebb, mint az előző évi, amikor 100 millióval kevesebb bevételre tettek szert.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.