2011. október 17. 18:22

Veszett gyengén muzsikál az arany árfolyama a gyengülő dollár mellett. Arany elemzés


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Arany napi:

A szeptemberi megütést követően csak kóvályog az arany árfolyama, mivel jelentős vételek továbbra sem érkeztek.

A dollár számottevő gyengülése ellenére sem volt képes tisztességesen talpra állni, így egyre valószínűbb, hogy az így kialakított ékelődésből rövidesen nagy lendülettel kibukik, főleg ha a dollár erősödésbe fordul.

Egy komolyabb megborulás a lilával jelzett 200 napos mozgóátlagig minden gond nélkül leviheti az árfolyamot. A kritikus szint 1660 dollár körül található, majd 1650 dollár alatt gyorsulhat be az esés.
Fentebb az 1750-es szint komoly ellenállás, de az eddigi viselkedése alapján egyre kisebb az esély, hogy eléri azt a szintet.

Szintek: 1 750, 1 650, 1 540.


 

Tőzsdeklub - Gáspár Gábor


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.