2011. október 17. 18:22

Veszett gyengén muzsikál az arany árfolyama a gyengülő dollár mellett. Arany elemzés


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Arany napi:

A szeptemberi megütést követően csak kóvályog az arany árfolyama, mivel jelentős vételek továbbra sem érkeztek.

A dollár számottevő gyengülése ellenére sem volt képes tisztességesen talpra állni, így egyre valószínűbb, hogy az így kialakított ékelődésből rövidesen nagy lendülettel kibukik, főleg ha a dollár erősödésbe fordul.

Egy komolyabb megborulás a lilával jelzett 200 napos mozgóátlagig minden gond nélkül leviheti az árfolyamot. A kritikus szint 1660 dollár körül található, majd 1650 dollár alatt gyorsulhat be az esés.
Fentebb az 1750-es szint komoly ellenállás, de az eddigi viselkedése alapján egyre kisebb az esély, hogy eléri azt a szintet.

Szintek: 1 750, 1 650, 1 540.


 

Tőzsdeklub - Gáspár Gábor


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.