TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Úgy néz ki, hogy az európai adósságválság mélyülésével együtt az euró lejtmenete is folytatódik, ami az EUR/USD árfolyamának további süllyedését eredményezheti.


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

EUR/USD heti:

Két hétig tesztelgette az árfolyam az 1,34-es támaszt, ami a 2010 júniusában elért 1,1870 körüli lokális mélypont és a majd egy év múlva kialakult 1,49 feletti csúcspont közötti távolság 50 százalékos fibo-szintje. Ha ez elesik, akkor jó esély nyílik a következő, 1,30 környéki szint megközelítésére.


Márpedig a hetet az ázsiai kereskedők intenzív eladásokkal kezdték, arra a hétvégi hírre, hogy a görögök nem tudják tartani az idei hiánycélt. Ezzel be is lökték az árfolyamot az említett 1,34-es érték alá, ami beindíthatja az esést a következő megálló felé. Itt viszont – ha eléri az árfolyam a célját, vagy megközelíti azt – nem árt résen lenni, ugyanis az 1,30-as érték a fent említett emelkedő szakasz 61,8-as fibo-szintje, ami legalább átmenetileg feltartóztathatja a esést.

 


Tőzsdeklub - Gede Balázs

 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.