2011. október 3. 06:47

Úgy néz ki, hogy az európai adósságválság mélyülésével együtt az euró lejtmenete is folytatódik, ami az EUR/USD árfolyamának további süllyedését eredményezheti.


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

EUR/USD heti:

Két hétig tesztelgette az árfolyam az 1,34-es támaszt, ami a 2010 júniusában elért 1,1870 körüli lokális mélypont és a majd egy év múlva kialakult 1,49 feletti csúcspont közötti távolság 50 százalékos fibo-szintje. Ha ez elesik, akkor jó esély nyílik a következő, 1,30 környéki szint megközelítésére.


Márpedig a hetet az ázsiai kereskedők intenzív eladásokkal kezdték, arra a hétvégi hírre, hogy a görögök nem tudják tartani az idei hiánycélt. Ezzel be is lökték az árfolyamot az említett 1,34-es érték alá, ami beindíthatja az esést a következő megálló felé. Itt viszont – ha eléri az árfolyam a célját, vagy megközelíti azt – nem árt résen lenni, ugyanis az 1,30-as érték a fent említett emelkedő szakasz 61,8-as fibo-szintje, ami legalább átmenetileg feltartóztathatja a esést.

 


Tőzsdeklub - Gede Balázs

 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Lépj velünk a növekedés útjára! Kockázati tőke, közösségi finanszírozás / crowdfunding, gyakorlati tapasztalatok hazai és nemzetközi nagyágyúktól és startupperektől! Ismerd meg a legújabb finanszírozási lehetőségeket és a startup-ökoszisztéma fejlődési irányait és lehetőségeit!

Finanszírozás 2019 - startuppereknek kedvezmény, 25 év alattiaknak ingyenes! Részletek és jelentkezés