2011. szeptember 21. 04:07

Tetemes forintgyengülést követően kedden egy régi ellenállásról fordult vissza a jegyzés. Euró-forint technikai elemzés.


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

A 271 forintos szinttől tartó három hullámos emelkedés a korábbi csúcsokat elérve kedden megtorpant.
Amennyiben Eliottal van dolgunk, úgy számíthatunk a két hullámos korrekcióra, mely 278 forintos kitörési szint környékére viheti le a kurzust.
Jó esetben beállhat a jelölt szintek közé a kurzus, de ha kiviszi ezt a 292 forintos ellenállást, akár 310 forintig vagy fölé is emelkedhet a jövőben.
 
Támasz:  278ft. Ellenállás: 292ft,


Tőzsdeklub - Gáspár Gábor

 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.