<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Rendkívüli közgyűlést tartott csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde, melyen megválasztották az igazgatóság és a felügyelő bizottság új tagjait, valamint a tőzsde új elnökét.

Az Igazgatóság újonnan megválasztott tagjai Petr Koblic (elnök-vezérigazgató, Prágai Értéktőzsde), Szécsényi Bálint (vezérigazgató, Equilor Befektetési Zrt.) és Hannes Takács (ügyvezető, CAPMEX Unternehmensberatung GmbH). A közgyűlés döntése alapján a Felügyelő Bizottság új tagja Dr. Dezső Attila (Managing Partner, CHSH Dezső és Társai Ügyvédi Iroda).

A közgyűlést követően, az Igazgatóság a BÉT Igazgatósága elnökének Mmag. Dr. Michael Buhl-t (társ-vezérigazgató, Wiener Börse) választotta, míg az alelnöki pozíciót Szécsényi Bálint tölti be. A Felügyelő Bizottság tagjai a soron következő ülésen választják meg a bizottság elnökét - olvasható a BÉT közleményében.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.