<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A több mint fél éve eladás alatt álló gyógyszerest tettük nagyító alá. Richter technikai elemzés.


 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Richter hetes/ napos:

Tavaly októberben a 49 000 forint feletti szintekről lefordult gyógyszerest igencsak megtépázta az idő vasfoga és már nyolc hónapja tartó esésnek köszönhetően több mint 30%-ot vesztett értékéből a tavalyi csúcs óta.

Azért is szedtem elő a papírt, mert hosszú távon technikailag kezd érdekessé válni.
A nyolc hónapos stabil eső trendben a 2009-ben indult emelkedés 61,8% és 50% korrekciós szintjei közé érkezett, mely komoly támaszt nyújthat 32 000-36 000ft-os szintek között. Ráadásul egy Elliott hullámot is felfedezhetünk, melyben három meredekebb lejtmenetet rajzolt ki az esés alatt.
E három hullámnak és a korrekciós szinteknek köszönhetően torpanhat meg az esés és egyre nagyobb eséllyel épülhet vissza az árfolyam, majd tesztelheti vissza a korábban elhagyott szinteket.

Természetesen ez egy hosszabb folyamat lesz, de érdemes figyelemmel kísérnünk a papírt, mert az esés kifulladhat ezeken a szinteken és akár több hetes emelkedésre is számíthatunk. 


Tőzsdeklub - ggabor

 


Tőzsdeklub hírlevél feliratkozás

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.