2011. szeptember 21. 05:28

A kedd délutáni hirtelen gyengülés után szerda reggel is jelentősen esett a frank jegyzése az euróval szemben.

Magyar idő szerint reggel 7 óra magasságában 1,23 felé emelkedett az euró-frank keresztárfolyam miután kedd délután az 1,2-es szintekről ugrott meg 1,21 felé. A frank gyengülését az a pletyka hajtja, mely szerint a svájci jegybank a korábban megállapított 1,2-es minimális árfolyamról 1,25-re emelné azt a szintet, amely alá semmi esetre sem engedi a jegyzést.

Az euró és a frank keresztárfolyama az elmúlt napokban

Az 1,23-as szint egyébként a mostani 287-es euró-forint árfolyam mellett 233 forintos frankot jelent. Ha a forint az elmúlt időben tartani tudta volna a korábbi 275-ös szintjét az euróval szemben, akkor egy frank most már "csak" 223 forintba kerülne.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.