<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A traktorok, a különböző közlekedési és építkezési gépek nagyon sok kisfiú szívéhez közel állnak. Akiket elkap ez a szerelem, azok bizony a szobájuk falától kezdve az ágyneműjükig kizárólag ezt szeretnék látni, mindenhol. Nem viccelünk, ez a mánia egészen súlyos tud lenni! Na de hogyan lehet harmonikusan berendezni a gyerek szobáját úgy, hogy ne ússzon minden ebben a mintában?

Tarts velünk, mi ismerjük az óvodás kisfiúk vágyait és azt is tudjuk, hogyan lehet tökéletes egyensúlyt teremteni a gyerekszobában, sőt arról is szó lesz, hogy az oviba szoktatás hogyan válhat egyszerűbbé!

Az ovi a kicsik számára egy ijesztő hely

Sok szülőnek és óvó néninek nehezíti meg ez az életét. Nem véletlenül, a gyerekek nehezen adaptálódnak az ovihoz. Amikor a pedagógusokat és társaikat megkedvelték, egyetlen dolog marad a “nem szeretem” dolgok között a gyerek fejében. Ez nem más, mint a délutáni alvás.

Még az a gyerek is nehezen szenderedik el bent, aki otthon egyébként akár másfél órát is könnyedén végigalszik. Hát ezen egy dolog tud segíteni. Ez nem más, mint az ágynemű. Ha megfelelően választod ki, akkor gyermeked olyan könnyen szenederedik majd el bent is, mint otthon. 

Hogy mégis hogyan?

A délutáni alvásban egy dolog jó. Ez nem más, mint az, hogy bent is otthoni illatok várják a gyermeket. Mivel otthonról az ovis felszerelés részeként viszed magaddal kisfiadnak az ágyneműjét, így a mosószert biztosan fel fogja ismerni. Azonban ez nem elég. Kell az is, hogy az ágynemű mintája is hasonlítson vagy ugyanolyan legyen, mint az otthoni. 

Ha otthon és az oviban is traktoros az ágynemű, biztos lehetsz benne, hogy ez egészen megnyugatja majd a kicsit. Persze ahhoz, hogy elaludjon, kell az is, hogy a plüss barátja is ott legyen vele, és hogy az óvó néni valami jó kis mesét olvasson fel.

Az Eking tökéletes textíliái között biztosan megtalálod a megfelelőt. Az ő választékuk hatalmas, a minták között csak olyanokat találhatsz, amelyek pillanatok alatt belopják magukat a gyerekek szívébe.

Traktoroknak otthon is van varázsa

Ha azt hitted, hogy a traktoros minta csupán az oviban tud segíteni, hát tévedtél! Ez az aranyos, fiús minta bizony az otthoni dolgokban is segítséget jelenthet! Lássuk csak, hogyan!

  1. Az ebédlőben, ha a kisfiadnak külön tányérja, pohárkája és evőeszközei vannak, biztos lehetsz benne, hogy nem csupán szívesen terít majd meg, de sokkal nagyobb örömmel hamizik majd.
  2. Egy traktoros kulacsból minden sokkal finomabb: a tea, a víz, bármi. Ennek a segítségével sokkal könnyebb bevinni a megfelelő mennyiségű folyadékot.
  3. Apró kiegészítők segítségével pedig megadod a gyereszobának azt a pluszt, amitől a kicsi szemében a szobája tele lesz traktorokkal és járművekkel, miközben semmi nem fog úszni keréknyomokban.

Egy ilyen szobát akár az Eking segítségével is be tudsz rendezni, oldalukon megannyi traktoros és járműves kiegészítőt találhatsz.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.