TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2019. szeptember 13. 18:19
mfor.hu

Csányi Erika 3471 darab olajipari papírján adott túl csütörtökön, a tőzsdén kívül, darabonként 1092,89754 eurós áron – derül ki a Mol által a Budapesti Értéktőzsdén közzétett tájékoztatásból. 

A tranzakciót azért kellett a nyilvánosság elé tárni, mert Csányi Erika férje, Csányi Sándor a Mol igazgatóságának alelnöke. Főállásban pedig az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

Az euróban denominált kötvényeket a Mol 2016. áprilisában bocsátotta ki, 750 ezer eurós összértékben, évi 2,625 százalékos kamattal. A kötvények hétéves futamidejűek, 2023. április 28-án járnak le.

Csányi Sándor Csányi Sándor

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.