1p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Jó napja volt pénteken a forintnak.

Erősödött pénteken a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest, de gyengébben fejezte be a hetet a hétfői kezdésnél. Az eurót este hat óra előtt 394,28 forinton jegyezték a kora reggeli 395,69 forint után. A dollár jegyzése 369,84 forintra csökkent 372,15 forintról, a svájci franké pedig 406,87-re 409,83 forintról.

Pénteken javított a forint
Pénteken javított a forint
Fotó: Pixabay

Havi szinten már nem olyan szép eredmény

A hét eleji kezdéshez képest a forint péntek esti jegyzésén 0,4 százalékkal áll gyengébben az euróval, 0,2 százalékkal gyengébben a dollárral és 0,6 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben. Az áprilisi kezdéshez képest a forint az euróval szemben 0,1 százalékkal gyengült, 1,2 százalékkal csökkent a dollár és 0,6 százalékkal a svájci frank ellenében.

Az év eleji jegyzéshez képest 1,3 százalékkal áll erősebben a forint a svájci frankkal szemben, 2,8 százalékkal gyengébben az euró és 6,5 százalékkal gyengébben a dollár ellenében.

További árfolyamokért kattintson a szintén a Klasszis Médiához tartozó laptársunk, a Privátbankár árfolyamfigyelő oldalára! >>

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!