<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem keveset, de nincs egyedül, több más magyar milliárdos is sokat veszített. 

A gazdaglistát évi rendszerességgel összeállító Forbes magazin kiszámolta, hogy a magyar részvényárfolyamok csökkenése mekkora veszteséget okozott a milliárdosoknak, ebből közölt részleteket a 24.hu.Természetesen megjegyezzük, hogy ezek a számok csak pillanatnyi állapotot tükröznek, s a harcok elhúzódása maitt a veszteség még ennél is sokkal nagyobb lehet.

Kiderült a magazin online felületéből, hogy Orbán Viktor egyik legközelebbi barátja, Mészáros Lőrinc 21,6 milliárddal lett szegényebb év eleje óta az Opus Global Nyrt. árfolyamának csökkenése miatt. Ez persze önmagában valószínűleg nem rázza meg, mivel 488 milliárd forintos vagyonnal kezdte az évet, amivel ő volt Magyarország listavezetője.

Csányi Sándor OTP-vezér, aki személyesen ismeri Vlagyimir Putyin orosz elnököt is, eddig 24,6 milliárd forint veszteségen áll az OTP-részvények miatt.

Az Oroszországból érkezett és jelentős OTP-s érdekeltségekkel bíró Rahimkulov-fivérek bukták eddig a legtöbbet Putyin háborúja miatt: a Forbes szerint 118,7 milliárd forint értékben csökkent a vagyonuk (271 és 211 milliárd forintra tették a két testvér vagyonát még januárban).

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.