1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Hiába szüntette meg a nyomozást a rendőrség Gálvölgyi János ügyében, az ügyészség szerint további nyomozati cselekmény lenne indokolt, ezért annak folytatását rendelte el.

Bár a rendőrség korábban megszüntette azt a nyomozást, mely amiatt indult el, hogy a mentőszolgálat diszpécsere – a belső vizsgálat eredménye szerint tévesen – P2-es sürgősségi osztályba sorolta a Gálvölgyi János rosszullétéről szóló bejelentést, az ügyészség felülbírálta a hatósági döntést, és az eljárás folytatását rendelte el – értesült a 24.hu.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a lap kérdésére közölte, Budapest V. és XIII. Kerületi Ügyészség – törvényességi felügyeleti jogkörében eljárva – hivatalból vizsgálta felül a megszüntető határozatot. Az ügyészség ennek eredményeként megállapította, hogy az ügyben további nyomozási cselekmény elvégzése indokolt, ezért a határozatot hivatalból hatályon kívül helyezte és az eljárás folytatását rendelte el – mondta a szóvivő. Hozzátette, az ügyészség döntése következtében, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt, a nyomozás ismét folyamatban van a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!