2p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Lázár János építésügyi és közlekedési miniszter vágta át a szalagot az ötcsillagos tokaji Minaro Hotel MGallery szállodánál. A beruházó a NER oszlopos tagja, a Dreamland Holding.

A kormánnyal ritkán vitatkozó Szepesi Richárd tulajdonában álló Dreamland Holding a francia Accor hálózattal állapodott meg, így az új hotel tovább bővíti a világcég hálózatát. Ez lesz az Accor vezető luxusmárkájának, az MGallery Hotel Collectionnek az első Budapesten kívüli szállodája.

Minaro Hotel MGallery, Tokaj. Fotó: Accor/Dreamland Holding/Balázs Attila
Minaro Hotel MGallery, Tokaj. Fotó: Accor/Dreamland Holding/Balázs Attila

A tegnapi megnyitón - a lapunknak küldött közlemény szerint - a miniszter kiemelte: egy ötcsillagos szálloda egy térség számára olyan befektetés, amely bizonyítja, hogy nemcsak élni lesz jó vidéken, hanem befektetni is érdemes. Ehhez szeretne hozzájárulni a kormány amikor az infrastruktúrát fejleszti.

A hotel egy hangulatos, egykori vulkanikus andezitbányában található, a világörökségi helyszínen, Tokaj-hegyaljai borvidék dombjain. A szálloda építészeti koncepcióját az ősi kőbánya és a zöldellő szőlőültetvényekben, folyókban, erdőkben és vizes élőhelyekben bővelkedő természeti környezet ihlette. A Minaro név a szálloda egyedülálló elhelyezkedésére – az egykori bányára –, illetve a híres aranyló tokaji borra utal.  

A Minaro Hotel Tokaj MGallery négy emeleten összesen 100 kortárs stílusú szobát kínál, amelyből 9 junior lakosztály, továbbá három – privát szaunával rendelkező – deluxe szoba. A szállodának van egy 1600 négyzetméteres wellness részlege is. 

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!