TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az Ericsson Magyarország bővíti kutatás-fejlesztési (K+F) tevékenységét, s ezért a jelenlegi, összesen 1.160 fős létszámát az év végére 1.300-ra emeli - mondta Éry Gábor, a cég vezérigazgatója csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Hozzátette, a vállalat három új, telekommunikációs hálózati szoftverfejlesztési megbízást kapott, s ezért növeli 140 fővel 700-ra a K+F területen dolgozók számát.

Az Ericsson által alkalmazottak közül a többiek a globális szolgáltatás és az üzleti területen dolgoznak.

Éry Gábor elmondta, az Ericsson nagy hozzáadott értékű termékeket, szoftvereket állít elő itt, ami nemcsak a cégnek, hanem az országnak is előnyös.Az Ericsson az idén 14 milliárd forintot fordít K+F-re.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.