TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A kormányszóvivő hétfői internetes sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy egy amerikai gyógyszergyártó céggel folytatnak tárgyalásokat, de a cég döntést csak ősszel fog hozni.

Daróczi Dávid szerint múlt pénteken egy cég ügyvezető igazgatója számolt be arról, hogy amerikai anyavállalata vezetői azt fontolgatják, hogy egy nagy beruházást készítenek elő valahol Európában, és a lehetséges helyszínek között van Szeged is.

Úgy fogalmazott: "a kormányt köti az a szerződés, amit ezzel a bizonyos céggel kötött, ebben titoktartást fogadott a kormány, egészen addig, amíg a döntés meg nem születik, nem hozhatnak nyilvánosságra ilyen információkat."

A kormányszóvivő emlékeztetett arra, hogy a kecskeméti Mercedes-beruházásnál is az volt az egyik feltétel, hogy Magyarország semmilyen információt nem hozhat nyilvánosságra addig, amíg a cég be nem jelenti a döntését.

Mario Gattino, a Pfizer amerikai gyógyszergyár magyarországi leányvállalatának ügyvezető igazgatója múlt csütörtökön Budapesten arról beszélt, hogy a cég megfontolandó lehetőségként vetette fel - de egyelőre csak feltételes módban - egy kutatás-fejlesztési központ létesítését Magyarországon. Hozzátette, hogy a magyar kormány hozzáállása biztató, mivel támogatja a kutatás-fejlesztési tevékenységet.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.