2p

Ezt a párt 12. születésnapján jelentették be ma a Lurdy Moziban.

Az esemény végén, Gyurcsány Ferenc pártelnök beszéde után Adámy Péter, a párt digitális stratégiai vezetője mutatta be a párt saját, DK Plusz névre keresztelt mobilalkalmazását, amely a világ első, kormányváltásért létrehozott mobilapplikációja, derül ki a DK közleményéből.

Adámy Péter elmondta: amíg a kormánypárti kommunikáció az ország túlnyomó részét eléri, addig az ellenzéki pártok sokszor a saját szimpatizánsaikhoz sem találnak utat a jelenlegi médiaviszonyok között.

Hozzátette: a DK Plusz létrehozásával egy olyan hidat szeretnének teremteni a polgárok és a politika között, amely ösztönöz, jutalmaz, tájékoztat, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy aktívan vegyenek részt az ellenzéki politikai cselekvésekben.

Adámy Péter, a Demokratikus Koalíció digitális stratégiai vezetője a párt budapesti születésnapi rendezvényén. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Adámy Péter, a Demokratikus Koalíció digitális stratégiai vezetője a párt budapesti születésnapi rendezvényén. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Mint fogalmazott, az alkalmazásban hírek, képzések és oktatási anyagok szolgálják a felhasználók tudásának folyamatos bővítését, kérdőívek adnak lehetőséget arra, hogy a felhasználók hangot adjanak véleményüknek és visszajelzést adjanak a DK irányvonaláról, kvízek és személyiségtesztek gondoskodnak a szórakozásról, események segítik a felhasználók közötti személyes találkozásokat és a közösségépítést, valamint küldetések, tapasztalati pontok, kitüntetések és jelvények felelnek azért, hogy a versengés folyamatos motivációt jelentsen a DK Plusz használatára.

„A cél nemcsak az aktív részvétel ösztönzése, hanem egy közös jövőkép megalkotása: az európai Magyarország létrehozása. Olyan országot szeretnénk létrehozni, amelyben minden állampolgár érzi, hogy tetteinek jelentősége és hatása van. Ennek a kiindulópontja a DK Plusz”, mondta  Adámy Péter a közlemény szerint.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!