2p

Magyar állampolgárok véleményét várja a The Guardian brit lap arról, mit gondol a Magyar Péter-jelenség kapcsán Magyarország politikai jövőjéről. Kérdőív is van.

A The Guardian online hasábjain rendszeresen kitesznek néhány aktuális témát, amelyben az érintett országból a helyi emberek véleményére kíváncsiak a szerkesztők. Most Magyarország lakosainak a véleményére kíváncsiak.

Magyar emberek - Ossza meg politikai reményeit a jövővel kapcsolatban - ezzel a címmel várják az itt élők észrevételeit, véleményét és meglátásait. 

A téma pedig mi más lehetne, mint Magyar Péter, aki a brit napilap címlapjára került március 25-én, hétfőn, miután bejelentette, hogy új politikai pártot alapít. Ezért kíváncsian várják, hogyan vélekednek a Magyarországon élők az ország politikai eseményeivel és történéseivel kapcsolatban.

Írjon a The Guardian-nek, ha megosztaná véleményét
Írjon a The Guardian-nek, ha megosztaná véleményét
Fotó: Facebook

Tehát várják mindenki véleményét, aki hajlandó megosztani a londoni székhelyű angol lap szerkesztőivel, hogy milyen politikai irányban bízik Magyarországon, vagy történt-e olyan esemény vagy fejlemény, amely különösen befolyásolja politikai nézeteit az elmúlt hónapokban vagy években? Egyáltalán: mik a reményei a jövőre nézve?

Magyar Péter április 6-án, szombaton 14 órakor a Kossuth térre szervez nemzeti menetet és demonstrációt. Gyülekező 13.30-tól a Városháza tér - Deák tér - Károly körút háromszögben. A nemzeti menet 14.00 órakor indul és a Bajcsy-Zsilinszky út és Alkotmány utca érintésével 15.00 órakor érkezik a Kossuth térre. Az új Magyarországért 15.00 és 17.00 óra között demonstrálnak a nemzet főterén. Ahogy Facebook-bejegyzésében írja: "Legyünk rengetegen és követeljük, hogy a kormány adja vissza a hatalmat és a választás lehetőségét a népnek". 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!