3p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Negyedszázad nagy idő. Van, aki 25 éves korára diplomát szerez, van, aki családot alapít. A 25. évfordulón a hosszú házasságot ezüstlakodalommal szokták megünnepelni. Egy profi sportoló pályafutása akár huszonöt évig is eltarthat. A jelenlegi és volt parlamenti képviselők és állami vezetők részére kiírt Tisztelt Ász! társasági tenisztornát 1998 óta, évente kétszer rendezi meg a HGS PR Ügynökség és a Magyar Parlamenti Képviselők Sportegyesület.

Így kerülhetett sor vasárnap az ötvenedik eseményre, amelyen olyanok teniszeztek a múltban, mint például Áder János volt köztársasági elnök, Bod Péter Ákos az MNB volt elnöke, Farkas Bertalan első magyar űrhajós, Györgyi Kálmán volt főügyész, Polt Péter főügyész. A DK, a FIDESZ-MPSZ, az FKgP, a Jobbik, a KDNP, a MIÉP, az MSZP, az MDF és az SZDSZ országgyűlési képviselői közül is voltak, akik teniszeztek ezen a tornán, ahogy több miniszter és államtitkár is.

Csampa Zsolt, Pecznik János, Kovács Árpád, Nagy Ferenc, Korsós Péter, Szűcs Lajos
Csampa Zsolt, Pecznik János, Kovács Árpád, Nagy Ferenc, Korsós Péter, Szűcs Lajos

A szervezők meglepetéssel készültek a jubileumi Tisztelt Ász! tenisztornára: akik éppen nem voltak pályán, a huszonöt év eddigi eseményein készült fotókon tekinthették meg egykori fiatalkori és közelmúltbeli képeiket a kivetítőn.

Az ötvenedik Tisztelt Ász! tenisztornán 24 páros 7 ágon összesen 40 mérkőzésen mérte össze a tudását. Ott volt a mezőnyben többek között dr. Pajtók Gábor és dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselők (FIDESZ-MPSz), Csampa Zsolt a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, dr. Beneda Attila a Kulturális és Innovációs Minisztérium helyettes államtitkára, dr. Gárdos Csaba a Magyar Államkincstár Költségvetési Felügyelet vezetője, dr. Kovács Árpád a Költségvetési Tanács elnöke és a Magyar Közgazdasági Társaság Stratégiai Tanácsadó Testület tagja, valamint dr. Naszvadi György a Magyar Nemzeti Bank elnöki főtanácsadója.

Forgács István és Dragon Károly a születésnapi tortával
Forgács István és Dragon Károly a születésnapi tortával

A tenisztorna győztesei voltak: Szehofner József – Dragon Károly (Agassi ág), Hodruszky Csaba - Buda Dóra (Federer ág), Varga István – Németh István (Nadal ág), Gondos Miklós - Palotás Ferenc (Borg ág), Kovács Árpád - Nagy Ferenc (Mc Enroe ág),  Füredi Károly – Németh Antal. (Sampras ág), Naszvadi György - Gárdos Csaba (Djokovic ág).  

A rendezvény fővédnöke dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt.

Gárdos Csaba, Naszvadi György, Prosits Attila, Csampa Zsolt
Gárdos Csaba, Naszvadi György, Prosits Attila, Csampa Zsolt

A díjakat a Magyar Parlamenti Képviselők SE képviseletében Csampa Zsolt elnök és dr. Szűcs Lajos alelnök adta át. A további díjátadók Pecznik János az MVM Ügyfélkapcsolati Kft. ügyvezető igazgatója, Korsós Péter a Porsche Hungaria Kft. Audi márka kiemelt ügyfeleinek értékesítője, Prosits Attila a Gránit Invest Ingatlanhasznosító Kft. ügyvezető igazgatója, Dragon Károly a Szamos Marcipán Kft. beszerzési vezetője, Rácz Róbert az Izsáki Házitészta Kft. értékesítési vezetője  és Forgács István versenyigazgató, a HGS PR Ügynökség ügyvezetője voltak.

Szűcs Lajos, Nagy Csilla, Pajtók Gábor, Beneda Attila
Szűcs Lajos, Nagy Csilla, Pajtók Gábor, Beneda Attila

Az 50. Tisztelt Ász! tenisztorna főtámogatói voltak: MVM Zrt., E.ON Hungária Zrt.,

Támogatták: Gránit Invest Vagyonkezelő Kft., Porsche Hungária Kft., Béres Gyógyszergyár Zrt., Izsáki Házitészta Kft., Lindt & Sprüngli Magyarországi Fióktelepe, Szamos Marcipán Kft.

Médiatámogatók voltak: Mfor.hu, Piacesprofit.hu, Privatbankar.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!