2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A fradisták és az újpestiek közös számlagyára miatt jártak Trippon Norbert alpolgármesternél. 

Házkutatást tartottak Trippon Norbert újpesti alpolgármesternél, aki a DK , a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MSZP közös polgármesterjelöltként indul a június 9-i önkormányzati választáson - számolt be róla a Telex.

A portál úgy tudja, hogy kedden öt adónyomozó szállt ki Trippon Norberthez és valamilyen szerződést kerestek, illetve házkutatást tartottak. A portál úgy tudja, megint a győri nyomozók buktattak le egy gigantikus számlagyárat. A kiterjedt hálózatnak több tucat gyanúsítottja van már.

Trippon Norbert a Facebook-on többek között ezt írta: 

"Ennél van még lejjebb? Így működik a Fidesz hatalmi gépezete 19 nappal a választások előtt. Esettanulmány egy kampányházkutatásról 5 év sikeres városvezetés után, 19 nappal a fideszes milliárdos Wintermantel Zsolt újabb bukása előtt. Felháborító, melyre panaszt tettem. Az ügyben ugyanis sem tanú, sem gyanúsított nem vagyok, NAV nyomozás ellenem nem zajlik".

Trippon Norbert szerint múlt hét pénteken a családi otthonunk vásárlásával és felújításával támadta a fideszes propagandasajtó, és kedden reggel 6 órakor egy 5 fős NAV különítmény hajtott végre házkutatást az otthonukban. A felesége és a gyerekei sokkot kaptak és sírtak.

„Feltúrták az egész házunkat. Mindösszesen egy magánszerződést vittek magukkal, illetve számlákat, ezeket én magam adtam a kezükbe. Ehhez nem volt szükség erre a felháborító eljárásra, és őszintén sajnálom azt az öt NAV-os nyomozót, akit vélhetően politikai okból küldtek feldúlni egy család békés otthonát. Mi ez, ha nem kampányházkutatás!?"

A Telex cikke szerint legalább három éven át R. Miklós - más néven Fradista Miki - vezetésével egy hierarchikus szervezetben felépített bűnszervezet működött, 20 feletti kamucéggel, sok haszonhúzóval, és 40 körüli aláíróval, ügyintézővel és fullajtárral, akik postázták a pénzeket, számlákat, vagy csak aláírtak.

„Ismerve a Fradi-Újpest kibékíthetetlennek tűnő ellentétét, ebben az ügyben fonák módon a fradista főszervező alatt nagyon sok újpesti ember dolgozott” – írja a Telex.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!