1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Több mint 500 pályázó közül választottak ki tízet az EP-listára, akik csatlakozhatnak Magyar Péterhez és Tarr Zoltánhoz. A második helyen biztosan nő szerepel majd.

A TISZA Párt honlapján elindult a szavazás az európai parlamenti jelöltekről. 538 pályázó közül választottak ki tízet, a közönség döntheti el, ők milyen sorrendben kerülnek fel a párt EP-választási listájára. A 10-es listán több jogi végzettségű személy mellett sebész-szakorvosjelölt, fizikus, vállalkozási tanácsadó és orvostechnikai mérnök is szerepel.

Az április 6-ai tüntetésen jelentette be Magyar Péter: mozgalma elindul a júniusi EP-választáson.
Az április 6-ai tüntetésen jelentette be Magyar Péter: mozgalma elindul a júniusi EP-választáson.
Fotó: Mfor/Izsó Márton Artúr

A TISZA Párt uniós listáját Magyar Péter vezeti, a harmadik helyen Tarr Zoltán három gyermekes református lelkész szerepel, akit a hatalom az április 6-i kiállása miatt azonnal ellehetetlenített - írják a weboldalon, ahol az is kiderült: a lista második helyére a legtöbb szavazatot kapó hölgy kerül.

A szavazás április 19-én délig tart.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!