2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A helyettes államtitkár 1999 óta dolgozott különböző minisztériumokban, korábban Varga Judit áldozatsegítő központjait is népszerűsítette.

Az április 8-án késő este megjelent Magyar Közlönyben jelent meg Orbán Viktor határozata, amelyben közli: "a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkárának javaslatára

dr. Szeiler Orsolyát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda helyettes államtitkárát e tisztségéből – 2024. április 9-ei hatállyal – felmentem".

Szeiler Orsolya a 24.hu összefoglalója szerint már 1999-től szinte megszakítás nélkül állt valamelyik minisztérium alkalmazásában.

"Az első Orbán-kormány idején a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumban kezdte, utána különböző kormányok alatt dolgozott az Igazságügyi Minisztériumban, a Belügyminisztériumban, a Szociális és Munkaügyi Minisztériumban, a Miniszterelnöki Hivatalban, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban.

Két évre átigazolt ugyan Áder János Köztársasági Elnöki Hivatalába, ám utána visszatért. A Miniszterelnökség, a Miniszterelnöki Kormányiroda után 2022-ig Varga Judit mellett dolgozott, az igazságügyi közszolgáltatásokért felelt. Helyettes államtitkárként népszerűsítette az áldozatsegítő központokat"

- írja a lap a máig a kormányzati személyügyi központot irányító Szeilerről.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!