3p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Most a Várkert Bazár elé várja híveit Magyar Péter, aki az MTVA "vitának" nevezett műsora miatt szervez tüntetést május 30-án. 

Május 30-ára tüntetést szervez a Várkert Bazár elé Magyar Péter. Az állami média ezt a helyszínt jelölte ki az európai parlamenti választáson induló pártok közti vita helyszínének. Magyar már korábban jelezte, hogy nem tudja elfogadni az MTVA feltételeit.

Többek között ezt írta: „Természetesen azokkal a feltételekkel, amiket Papp “Hírhamisító” Dániel és Rogán Antal diktálnak, nem lehet vitát tartani. Az nem vita, hogy a hatalmas tömegbázissal rendelkező és a nulla százalékos pártok vezetőit egyszerre hívják meg és mindenki kap összesen 7 (!) percet, hogy elmondjon egy monológot és aztán 1 percet kap, hogy reagáljon a másik 10 résztvevő által elmondottakra.”

(Azóta a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) listavezetője, Le Marietta is bejelentette, hogy nem vesz részt a vitán az adott feltételek mellett).

Magyar Péter legújabb Facebook-bejegyzésében így ír: 

„Mindenkit várunk május 30-án 19.00 órától Budapesten a Várkert Bazár elé, ahol a közmédia hírhamisító vezetője meg akarja rendezni a listavezetői “vitát”. Lesz kivetítő, kövessék velünk a bohózatot, amivé Orbánék akarják zülleszteni az egyik legalapvetőbb demokratikus eszközt.”

„A helyszín emblematikus, hiszen itt szokta tartani a miniszterelnök az évértékelőit és innen pár méterre szokott a veje a Félix nevű luxus étteremben a fideszes elittel pezsgőzni.”

Szerinte „fél a Fidesz, fél Deutsch Tamás és fél a propaganda televízió attól, hogy 14 év után végre legyen egy valódi politikai vita a "köz"televízióban.”

Magyar üzent az MTVA vezetőjének és a többi pártnak is: „A magyar emberek nevében felszólítom, hogy a magyar adófizetők pénzéből működő “köz”média vezetőjeként fejezze be a hazudozást, a hírhamisítást, az uszítást és biztosítsa, hogy a közmédia tegyen eleget a jogszabályban foglalt tájékoztatási kötelezettségeinek.

Felszólítom, hogy a “közmédia” haladéktalanul kezdjen egyeztetést a pártok képviselőivel egy valódi politikai vita feltételekről és biztosítsa, hogy a magyar emberek tájékozódhassanak az általuk sorsdöntőnek ítélt kérdésekről.”

„Kérem a vitára meghívott pártok képviselőit, hogy csatlakozzanak a Tisza Párt felhívásához. Azon pártok, amelyek nem emelik fel hangukat a Propaganda Minisztérium és a “köz”média feltételei és hazugságai ellen, mind részesei a Fidesz hazugsággyárának".

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!