1p

Rendkívüli sajtótájékoztatót jelentett be Karácsony Gergely délután 4 órára a Nemzeti Választási Iroda elé.

Rendkívüli sajtótájékoztatót jelentett be Karácsony Gergely délután 4 órára a Nemzeti Választási Iroda elé. Bár a témáját nem jelölte meg, a Magyar Hang több forrásból úgy értesült, hogy azon a főpolgármester-választás megismétlését kezdeményezheti. Információikat a főpolgármesteri hivatal nem cáfolta.

A Nemzeti Választási Bizottság szerda este döntött úgy, hogy Vitézy Dávid kérésének megfelelően újraszámolják az érvénytelen főpolgármesteri szavazatokat, ez közleményük szerint pénteken meg is fog történni.

Karácsony Gergely a Facebook-oldalán délután hosszú posztot írt az elmúlt napokban történtekről. Ebben a választók megtévesztésének nevezte, hogy Szentkirályi Alexandra 48 órával a választás előtt visszalépett, és támogatóit arra kérte, hogy „az állítólag független jelöltre szavazzon”. Ezt állapította meg a Választási Megfigyelő Szervezetek Európai Hálózata (ENEMO) is.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!