2p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Tüntetést tartottak hétfő este a Legfőbb Ügyészség előtt, már a következő időpont is megvan. 

Az elmúlt hetekben politikai pályára lépő Magyar Péter március 26-án a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen számolt be a Völner-Schadl-ügyben információiról, mindeközben pedig YouTube csatornáján is közzétette a bizonyítékként bemutatott hangfelvételt – nem mellesleg pedig továbbiakat is ígért. A most közzétett példány pontos tartalmáról itt olvashat:

Talán nem meglepő módon ügyészségi jelenése után Varga Judit közéleti szereplővé avanzsált volt férje tüntetni hívta támogatóit, a Legfőbb Ügyészségtől a Kossuth térre vonult a tömeg, amelyben kollégánk is ott volt. Képgalériánk a Magyar Péter által néhány óra alatt összehívott tüntetőtáborról:

Tüntetés a Markó utcánál Képgaléria
Tüntetés a Markó utcánál
Fotó: Izsó Márton Artúr

Jön a következő tüntetés is

Folytatás már biztosan lesz, ugyanis az üzletember-jogász Facebook-oldalán legfrissebb posztjában április 6-án 15 órára újabb tüntetést hirdetett meg a „nemzet főterére” – ez minden bizonnyal a Kossuth tér egyébként.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!