2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Márciusban vált meg a Hodler Alapkezelő Zrt.-nél betöltött pozíciójától Magyar Péter – derült ki a Tisza Párt alelnökének válaszából.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy a politikus önként távozott az MBH Bank Nyrt. felügyelőbizottságából, valamint a Lázár János-féle Építési- és Közlekedési Minisztérium alá tartozó Magyar Közút Nonprofit Zrt. igazgatóságából is. Ezeken kívül azonban a Hodlernél is vállalt munkát, Magyar Péter volt ugyanis az alapkezelő jogi igazgatója – írta az RTL.

Az alapvetően agrárbefektetésekkel foglalkozó Hodlerben Magyar Péteren kívül más kormányhoz köthető személy is feladatot vállalt korábban, a felügyelőbizottságnak például tagja volt Lantos Csaba jelenlegi energiaügyi miniszter is. Emellett a szervezet igazgatósági elnöke az agrárszakember Kerezsi Miklós, aki a zrt. honlapja szerint a Lázár János-féle Mezőhegyesi Ménesbirtok vagyonkezeléséért felelős alapítvány (Jövő Nemzedék Földje Alapítvány) kuratóriumának és felügyelő bizottságának a tagja.

Magyar Péter tavaly novemberben tulajdonosa lett egy tanácsadó cégnek, az LLM Tanácsadó és Befektetési Zrt.-nek, de az RTL kérdésre azt közölte, hogy ezen a vállalaton keresztül sem áll kapcsolatban az alapkezelővel.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!