2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Felveszi európa parlamenti képviselői mandátumát a Tisza Párt frontembere. Fizetését jótékony célra ajánlja fel.

Döntöttem, felveszem az európai parlamenti képviselői mandátumomat – erősítette meg Brüsszelből élőben bejelentkezve Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján Magyar Péter - foglalja össze a Népszava. Az EP-választáson csaknem 30 százaléknyi szavazatot szerző, az uniós törvényalkotó testületbe 7 képviselőt juttató Tisza Párt vezető politikusa kiemelte, hogy a honlapjukon alig 12 óra alatt 93 ezer szavazat érkezett, és 75 százalékos arányban a mandátum felvételéről döntöttek a szavazásban részvevők.

Közölte azt is, hogy ez a mostani döntése nem öt évre szól, fél év múlva egy újabb szavazást ír ki, hogyan tovább. Tudja a határait, és ha azt tapasztalja, hogy a kinti munka a hazai szervezés, a következő országgyűlési választásra való felkészülés rovására menne, azonnal maga fog lemondani.

Tiszteletdíját minden hónapban más-más alapítványnak, elsősorban a gyermekekkel foglalkozóknak, a nagycsaládosoknak segítőnek ajánlja fel, és, hogy ezek az alapítványok melyek legyenek, arról is szavazásokat tervez.

Felajánlásra szólítja fel valamennyi magyar EP-képviselőt, kiemelten a fideszes Deutsch Tamás, akit arra kért, hogy legalább a fél tiszteltdíjával tegyen így.

Tisztázta, hogy nem fog kiköltözni Brüsszelbe, Budapestről utazik majd ki a képviselői munkáját ellátni. A néppárti frakcióülésről még elmondta, Hölvényi György is részt vett azon, aki az ülés után jelentette be, hogy kilép – emeli ki a 444.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!